Zones elegante vinsæt består af Bird vinprop og Feather proptrækker. Feather er en lækker fortolkning af tjenerværktøjet, en klassiker i ny fjerdragt. Feather har indbygget folieskærer og oplukker, og den bøjelige arm gør det let at åbne flasken i to trin uden at bruge mange kræfter. Kan let foldes sammen og tages med på fx picnic. Det elegante figurative design i vinproppen Bird har en genial funktion. Sæt proppen i din åbne vin, vip fuglens næb til modsatte side og få en helt tætlukket flaske. Den kan ovenikøbet ligge ned i køleskabet, til du igen får lyst til et glas. Design: Mencke og Vagnby

Kommer både i sort og i en “sølv” udgave (som på billedet)

De bedste glas er dem, der er skabt til at forløse det fulde duft- og smagspotentiale. Til at få hver note frem. Til at give en årgangscognac den helt rette scene at føre sig frem på. Formen er stilren og smuk, og glassene er designet af Mavro/Léfevre. 2 stk. 45 cl.
Det ligner en fest allerede på afstand. Og sådan føles det også, når du løfter glasset. Den spinkle stilk bærer på smukkeste vis den brede, åbne top. Din rom både smager dejligt og ser flot ud i dette skønne romglas, der er designet af Mavro/Léfevre. Lad rommen flyde og humøret stige. 2 stk. 27 cl.

Denne serie med en række forskellige glas af blyfrit mundblæst krystal er en del af Zone Denmarks barkoncept Rocks. Designet er en helt enkel konisk form med lækre, sanselige detaljer som fx massiv bund – skabt til at få det bedste frem i dine drinks og sjusser.

Læs også om den flotte lodtrækningspræmier til “Heldigste Kvinde” ved hver af Green Times turneringer!

Tilmeld dig her og spil med og de flotte præmier (og rejserne til Phuket, Marokko og Portugal) HER