Green Time – på banen – vi er med fra tanke til handling…

Aktuelle åbne turneringer:

Green Times turneringer er altid gennemført med professionel sikkerhed. Vores turneringsledere er uddannede golfdommere, der sørger for korrekt afvikling efter golfreglerne.

En af grundstenene i vores turneringer er det sociale samvær, og derfor ser vi også deltagere, der kommer igen år efter år!

En anden gennemgående tendens er de flotte præmier – ofte med en finale et eksotisk sted i verden, der tilbyder fantastiske golfbaner og lækre hoteller.

Har du spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores golfturneringer.

Danmarks førende arrangør af golfturneringer

Green Time er Danmarks førende arrangør af golfturneringer i alle formater, til alle niveauer og på alverdens golfbaner.

Vi tilbyder turneringer for professionelle og for amatører, samt turneringer, hvor de spiller sammen. Som prikken over i’et tilbyder vi også en turnering, hvor amatører får lov at spille som de ”professionelle” – DA Masters (læs mere her).

Green Time tilbyder dig eller dit firma stor sikkerhed i professionel afvikling. Vores erfaring på området findes ikke andre steder i Danmark. Erfaringen består bl.a. af mere end 25 år heraf en del som Tournament Director med 15 Challenge Tour turneringer, medarbejdere der har prøvet den professionelle golfverden ”på egen krop” på Challenge Touren, Asian Touren m.fl. og erfarne golfdommere på højeste niveau. Vi giver derfor garanti på 100 % golfmæssig korrekt afvikling af alle arrangementer.

Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.