Green Times personale har selv været aktiv ”på touren” og inden for Pro Golf. Vi har medarbejdere, der i en årrække har stået for internationale sponsorater for Danmarks mest kendte virksomheder. Vi har således dyb indsigt i ”begge lejre”. Vi kan, som meget få andre i Danmark, tilbyde at varetage professionelle golfspilleres kommercielle og sportslige interesser, for vi ved hvad virksomhederne kræver.

For de professionelle spillere gælder det om at vide sig sikker på, at det finansielle grundlag for sæsonen og karrierestarten er på plads.

Dette sikrer målrettet træning og veldisponeret turneringsspil, og der kan planlægges så langt og præcist som muligt.

Det vil give den enkelte og teamet optimale forudsætninger for at opfylde deres potentiale og nå store resultater.

Er du interesseret i at høre mere eller har spørgsmål? Så er du mere end velkommen til, at kontakte os.

Hør mere om sponsormulighederne

Men penge er ikke alt. Viden om, at man træffer de bedst mulige valg i situationen, og at der er engagerede og kompetente mennesker, der står 100 procent bag en og tror på mulighederne, kan føje vigtige facetter til den enkeltes udvikling.

Hvis du ønsker at høre mere om sponsormulighederne for dit firma og derved drage nytte af de mange muligheder, der ligger i at være sponsor for en professionel golfspiller – kontakt venligt Henrik Bergqvist hos Green Time ApS på telefon +45 20164547 eller via mail på hb@green-time.com.