The Scandinavian Golf Club

The Scandinavian Golf Club er et helt enestående golfanlæg, som man formentlig ikke kommer til at se magen til i Danmark i mange år, og som man trods alt også kun møder sjældent ude i den store verden.

Banen (eller banerne, for der er to 18 hullers mesterskabsbaner), er skabt kun med det formål for øje, at lave noget af exceptionel skønhed og kvalitet. Robert Trent Jones II, en af verdens førende golfbanearkitekter, blev tilkaldt for at designe de to baner.

Klubhuset

Klubhuset skulle naturligvis heller ikke stå tilbage for banerne, og her blev Henning Larsen valgt som den, der skulle føre drømmen ud i livet.

Klubhuset skulle naturligvis heller ikke stå tilbage for banerne, og her blev Henning Larsen valgt som den, der skulle føre drømmen ud i livet.

Begge dele er lykkedes med et fantastisk resultat. Og meget sigende blev en afstemning på internetsiden Teetime om, hvilken der var Danmarks bedste golfbane, afgjort til The Scandinavian (Old Course)’s klare fordel.

Green Time tilbyder at arrangere golfdage for firmaerne og deres gæster. Det kan enten være et større arrangement, hvor firmaet har ”hele” banen, eller helt ned til hold a tp personer ved firmagolfturneringer, hvor holdene udbydes enkeltvis (World Golfers Invitational).

En typisk golfdag

Praktiske informationer.

Om banerne

Om banerne kan vi kort fortælle, at de på naturligste vis falder i et med landskabet. Det gamle øvelsesterræn på den tidligere Farum Kaserne, er let kuperet og består af lav bevoksning og fuldvoksne træer, samt utallige vandhuller. Hullerne bugter sig fint i landskabet og kræver, at man spiller med omtanke.

Strategi er således nøgleordet, og længde vil ikke nødvendigvis være en fordel.

Greens er ondulerede og kræver omtanke og præcision i indspillet. Man skal lige vænne sig til de hurtige greens, men når man er blevet fortrolig med dem, opdager man, hvor let det er at sænke selv lange puts.

Kontakt Green Time på 43760007 eller hb@green-time.com

Et typisk forløb for en golfdag kunne se ud som følgende:
  • Kl. 08.00 Registrering og morgenmad
  • Kl. 08.30 Velkomst
  • Kl. 08.45 Opvarmning
  • Kl. 09.30 Gunstart
  • Kl. 11.00 Forplejning på banen (bliver bragt ud)
  • Kl. 14.30 Scorekort afleveres
  • Kl. 15.00 Frokost og præmieoverrækkelse