Vi arrangerer firmagolf i Danmark og et golfevent er det mest succesfulde event man kan invitere sine kunder til.

En analyse[1] viser at 48% af dem, der gennemfører events får en ROI på 300% – 500%, og over 80% af deltagerne siger, at de vil købe virksomhedens produkt eller service efterfølgende.

Og det er egentligt forståeligt nok, for hvor kan man ellers tilbringe 6-8 timer med sine bedste kunder eller en potentiel kunde – og samtidig have det sjovt!

Green Time er specialist i at arrangere golfturneringer som events for firmaers kunder og forretningsforbindelser.

Naturligvis er der et utal af måde man kan afholde sin dag, og her vil Green Time rådgive jer til at finde det koncept, der passer bedst til jeres dag, udefra de mål I selv eller vi sammen kan sætte for dagens udbytte.

Har du spørgsmål til størrelsen af dit event eller kunne du tænke dig at høre mere? Så er du mere end velkommen til, at kontakte os allerede i dag.

Firmagolf med sikkerhed i professionel afvikling

Ud over de rent praktiske ting i forbindelse med afholdelsen af sådan en event, er der også den rent sportslige side, hvor golfspillerne forventer, at f.eks. spørgsmål omkring golfreglerne kan besvares kompetent på stedet.

Green Time tilbyder dit firma stor sikkerhed i professionel afvikling. Vores erfaring på området findes ikke andre steder i Danmark. Erfaringen består bl.a. af mere end 20 år, heraf en del som Tournament Director med 15 Challenge Tour turneringer, medarbejdere der har prøvet den professionelle golfverden ”på egen krop” på Challenge Touren, Asian Touren m.fl. og erfarne golfdommere på højeste niveau. Vi giver derfor garanti på 100 % golfmæssig korrekt afvikling af alle arrangementer.