En stor byge skulle passere i løbet af formiddagen, og det store spørgsmål før start var, om det nu kunne ske inden tee off. Det gjorde det ikke, og det blev en våd start på den relativt lange Horsens bane, der til gengæld stod meget flot med rigtig flotte greens. Og så blev det heldigvis dejligt vejr, så de sidste 3 timer i tørvejr kunne tørre udstyret.

Frank Andersen, der var eneste spiller under hcp. i Mollerup, brillerede nok en gang ved at gå dagens bedste score i 68 netto. Da han er gået videre til Landsfinalen, spillede han med om ZONE præmierne og point til Green Time Ranglisten, som har nu takket være de seneste to gode resultater fører!

Vi kørte med spillerscoreindtastning og der kunne man følge en tæt kamp i bl.a. A-rækken, hvor Martin Gudman længe lå lunt i svinget. Men lige på de sidste huller blev han indhentet af Daniel Steen Andersen, der med et lavere hcp. derfor trak det længste strå.

De fem rækkevindere i Horsens, der går videre til Landsfinalen, blev:

A-rk.: Daniel Steen Andersen, Horsens, 77 netto (+5)

B-rk.: Michael Moesgaard, Great Northern, 80 netto (+8)

C-rk.: Jonas Andy Jensen, Silkeborg, 76 netto (+4)

D-rk.: Mikkel Legind-Hansen,  Horsens, 77 netto (+5)

E-rk.: Jan Krog, Kolding, 74 slag (+2)

Nærmest pinden udsat af K-Finans blev udsat af Rene Remod Schmidt m. 5,63 m.

De fire ZONE præmier blev vundet af:

  1. Frank Andersen, Esbjerg, 68 netto (-4)
  2. Susanne Frederiksen, Hobro, 76 netto (+4)
  3. Martin Gudman, Horsens, 77 netto (+5)
  4. Mads Holm, Silkeborg, 77 netto (+5)

Der er WAGC allerede i næste weekend, lørdag d. 11. juni, i Næstved og søndag, d. 12. juni i Odense Eventyr. Tilmelding på HER