Det fantastiske sommervejr, vi har i øjeblikket, viste sig fra sin bedste side på Great Northern, tirsdag d. 16.8., da vi afholdt DM i Firmagolf.

Der var varslet torden over Danmark og det rumlede lidt i det fjerne inden start, men det blev ved det, og vejret viste sig fra sin allerbedste side, med næsten vindstille, de første ni huller.

Det udnyttede Karin Kragh til at slå nærmest pinden på det korte 9. hul over vand, der ellers godt kan være drilsk, når det blæser. Kun 45 cm var hun fra hullet og vandt dermed præmien udsat af K-Finans.

Sammen med makkeren, Lars Lindstrøm, sluttede de på 2. pladsen med 65 point samlet og kun overgået af Annex Ejendomme, der dermed vandt for 2. år i træk på Great Northern med 73 point. De to hold gik videre til Landsfinalen på Svendborg d. 3. oktober, hvor de tre bedste hold vinder finalerejsen til Portugal og verdensklassebanerne ved Praia D’El Rey.

Der resterer nu kun to kvalifikationsturneringer i DM i Firmagolf, hvor man kan deltage med to-mandshold. Det er d. 26.8. i Kokkedal og d. 23.9. på Simon’s. Det koster kun hhv. kr. 2.000 og 2.400 for at deltage med et hold de to steder og det inkluderer green fee, morgenmad, baneservice, frokost og præmier fra ZONE, Skovlyst og K-Finans. (Turneringen har tidligere heddet Børsen Golf og Lintrup & Norgart Open).

Great Northern holder sin høje standard og er et helt i særklasse, lige fra man kommer ind på området, til man kører igen!

Resultatet af DM i Firmagolf på Great Northern:

  1. Annex Ejendomme med Morten Fagerberg og Anders Poulsen, 73 point
  2. K-Finans med Karin Kragh og Lars Lindstrøm, 65 point
  3. John Holst Nielsen Klinisk Tandteknik med John Holst og Søren Bech, 59 point
  4. Scanconsult med Arne Jensen og Arne Jørgensen, 59 point
  5. MJ Service med Carsten Larsen og Patrick Solhøj, 52 point
  6. ZONE Danmark med Jens og Aase Helm-Petersen, 48 point

De to sidste kvalifikationsturneringer i DM i Firmagolf for to-mandshold:

D. 26.8. i Kokkedal Golfklub

D. 23.9. i Simon’s Golf Club

Læs mere og tilmeld jer på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/customer/316/schedule