Tag med finalisterne i DA-Firmamasters til Portugal d. 12.-15. november – bo på det femstjernede Marriott Praia D’El Rey og spil tre mesterskabsbaner

Vi flyver med det portugisiske luftfartsselskab, TAP, direkte fra København til Lissabon. Flere gange om ugen har TAP hele to afgange fra København til Lissabon, og det gør det helt perfekt til en kort tur med mest mulig golf.

Vi bor på det femstjernede Marriott Praia D’El Rey, der ligger på banen af samme navn. Alle tre baner kan nås med shuttlebus fra hotellet på 5-10 min. Hotellet ligger helt fantastisk lige ud til Atlanterhavet og har to restauranter, en wellness afdeling og fitness, hvis man ikke synes, man har fået motion nok på golfbanen.

På denne tur har vi planlagt golf de tre dage på de tre højtprofilerede baner i området inklusiv den nyeste, West Cliffs, der har fået en overvældende modtagelse. Den ligger som navnet antyder på kanten til Atlanterhavet og er designet af Cynthia Dye. De to andre baner er Praia D’El Rey, der er designet af Cabell Robinson, og en helt fantastisk bane, der bugter sig i sandklitter, hvoraf nogle ligger lidt tilbage fra kysten og er tilvokset med pinjetræer, mens andre ligger helt ud til Atlanterhavet. Den sidste bane, vi skal spille, er Royal Obidos, der ligger mellem WestCliffs og Praia D’el Rey, og de fleste huller har udsigt til havet. Banen er designet af Seve Ballesteros og blev den sidste han lavede. Mange mener også den bedste.

Udover de fine baner skal vi se lidt på det spændene område. Der er to større byer i området, Peniche, der er en havneby, og Obidos, der er en middelalderby komplet med bymur hele vejen rundt. Begge steder er kendte for deres gode restauranter.

Læs om Obidos http://www.dk4.dk/nyhedsarkiv/item/2412-portugisiske-kulturperler-ob

Pris pr. person kr. 6.998

Prisen inkluderer:

  • 3 nætter i delt dobbeltværelse på Hotel Marriott Praia D’El Rey
  • Morgenmad
  • 3 rd. golf på West Cliffs, Praia D’El Rey, Royal Obidos
  • Transfer t/r fra Lufthavnen til Hotel Marriott Praia D’El Rey *****
  • 1 Middag
  • Fly t/r med TAP København-Lissabon
  • Skatter & afgifter
  • Transport af golfbag

Tillæg:

Enkeltværelse: kr. 1.881

Afbestillingsforsikring: kr. 998 (skal bestilles samtidig med

reservation af rejsen):

Evt. tilslutningsfly

Flytider

12.11.2019      06:10              afrejse fra København med TAP

                       08:50              ankomst til Lissabon

18.11.2019      18:50              afrejse fra Lissabon med TAP

                       23:15              ankomst til København

Tilmelding til Mulligan Golf, Henrik Bergqvist hb@green-time.com. Tlf. 20164547

Green Time Travel ApS (Mulligan Golf) er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2572