Bo på direkte på den prisbelønnede Gary Player-bane, Essaouira de Mogador, direkte ud til Atlanterhavet.

Dette års oplæg byder på en nyhed for mange. Sofitel Essaouira de Mogador Golf og Spa, der ligger direkte på golfbanen, danner rammen om 2023 udgaven af Danish Masters.

Endnu en gang har vi valgt Marokko på grund af det dejlige vejr, de gode baner og de venlige mennesker! Ikke mindst caddierne er et plus, når vi skal afholde turneringen ”just like the pros!”.

Prisen er kun kr. 10.998 med direkte fly fra København til Marrakesh. NB! Når gruppebilletten er ”udsolgt”, kan vi selvfølgelig købe flere billetter, men det bliver så til dagspris, så vi anbefaler, hurtig tilmelding, hvis man vil sikre sig ovennævnte pris. Det skal bemærkes, at der er gode forbindelser fra f.eks. Malaga til Marrakesh med Ryan Air, og vi giver en rabat på kr. 2.300, hvis man selv arrangerer sin flyrejse.

Essaouira er en havneby på Marokkos atlanterhavskyst, der tidligere hed Mogador. Byens Medina (gl. By) er beskyttet af en 1800 tals mur ud til havet kaldet ”Skala de la Kasbah,” opført af europæerne. Byen går meget længere tilbage i tiden og har været under både britisk, fransk og portugisisk herredømme på grund af sin strategisk gode placering. Gl. bronzekanoner pryder stadig murene. Stærke “Alizée” vinde har gjort strandene populære til surfing, windsurfing og dragsurfing. Byen kendt for sit særlige lys som har tiltrukket malere fra hele verden. Flere har bosat sig og byen har derfor et usædvanligt højt antal gallerier.

Golf de Mogador er designet af Gary Player og en blanding af linksbane og skovbane. På fere huller er der kig til Atlanterhavet. Banen har 27 huller. Da vi var der i 2017 med finalisterne i Best Friends-turneringen, var ikke alle af de sidste 9 huller færdige, men det er de blevet i mellemtiden.

Tilmelding i Golfbox på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/3616281/info