Kun i A-rækken og D-rækken, var der ingen spænding. I A-rækken fordi Thomas Axelsen var eneste deltager og i D-rækken, fordi Brian Praem med -7 var alt for suveræn til, at nogen kunne true ham!

I B-rækken var det derimod tæt, og fulgte man livescoren, kunne man se, at det bølgede frem og tilbage. Efter 18 huller var Glenn Afastsen, Odense, bedst med 74 netto (+), kun hhv. et og to slag bedre end Micky Husted, Thomas Hans og Christian Bruun.

I C-rækken vandt Rene Lindemann i 70 netto, et slag foran Jan Heinz Hansen. Og i E-rækken vandt Søren Nielsen i 74 netto (+2) foran Jesper Sørensen og Henning Horstmann, der begge havde 76 netto. Henning Horstmann lå længe godt til, men en situation på banen, hvor han spillede forkert bold, ødelagde hans chancer.

Heldigste kvinde, der vandt det dejlige duftsæt til badeværelset og de lækre badehåndklæder fra ZONE, blev Ane Horstmann, der i øvrigt var med i Verdensfinalen sammen med Christian Bruun sidste år i Kuala Lumpur.

Nærmest pinden udsat af Skovlyst blev vundet af Thomas Axelsen med 2,08 på hul 6.

De fem præmier på tværs af rækkerne blev vundet af flg.:

  1. Jan Heinz Hansen, Odense, 71 netto (-1)
  2. Vivian Larsen, Blåvand, 71 (netto -1)
  3. Loius Grønnemose, Faaborg, 74 netto (+2)
  4. Micky Husted, Odense, 75 netto (+3)
  5. Jan Hollendsted, Odense, 75 netto (+3)

Både Micky Husted, Michael Pedersen og Vivan Larsen fik værdifulde point på kontoen til Race to Marocco Masters Ranglisten.

I den kommende uge spilles der igen på Fyn; fredag d. 25.8. afholdes DM i Firmagolf på Langesø (start kl. 12.00) og lørdag afholdes der både WAGC og Race to Phuket på Langesø,og det er muligt at deltage i både WAGC og Race to Phuket på samme tid! Søndag er lidt af et scoop, hvor vi afholder WAGC på Great Northern til kun kr. 600 i green fee!

Læs mere og tilmeld dig på: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/customer/316/schedule