Kun fem point skilte de fem første hold i Race to Phuket på Harekær, lørdag d. 20.5. Og fem point er ikke meget, når de begge scores tæller for de to holdmedlemmer.

Bedst var Brian Eriksson og Per Jørgensen, godt hjulpet af Brians 68 netto (-3), der var dagens bedste score. Med 147 netto (+5) var de kun et slag bedre end Lars Kofoed Larsen og Morten Liisberg fra Gilleleje, der scorede 148 (+6). Den tredje og sidste finaleplads gik til Sidste års verdensmestre, Kurt Amandus og Michael Pedersen fra Køge med 150 netto. Her var Michael bedst med 70 netto (-1).

Den utaknemmelige 4. plads gik Henrik Pedersen og Erik Hansen fra Harekær med 152 (+10), samme score som Christian Skotte og Louise Wesselhoff fra Køge, men lidt højere handicap.

Der var præmier til fire bedste hold fra ZONE og heldigste kvinde blev Christina Dunker, der blev fundet ved lodtrækning blandt de kvindelige deltagere og hun vandt et dejligt duftsæt fra ZONE.

Nærmest pinden udsat af K-Finans gik til Lars Kofoed Larsen med kun 1,35 fra flaget på banens hul, der måler 156 m. op ad bakke. Ikke noget nemt starthul!

Allerede i morgen spilles der WAGC i Sydsjællands Golfklub, og på fredag d. 26.5. er det Nordsjællands tur, når Simon’s giver muligheden for at spille en af Danmarks bedste baner til kun kr. 450 i green fee!

Lørdag d. 27.5. bliver rigtigt Jyllands tur, når Kellers Park lægger bane til WAGC.

Den 3. juni bliver vi i Jylland på Hammel Golfklub med WAGC, og d. 4 og 5. juni er der to Race to Phuket i træk, når vi først besøger Skovbo og dagen efter Sydsjælland!

Læs mere og tilmeld jer på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/customer/316/schedule

På the Race to Morocco Masters Ranglisten spillede Brian Eriksson sig op på den 10. plads, der, når sæsonen er omme, giver en gratis golfrejse til Morocco Masters d. 9.-16. marts 2023. Se Ranglisten på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/orderofmerit/194441