I denne weekend afholdes der World Amateur Golfers i Dronninglund og Ørnehøj lørdag og søndag!

Faktisk er der hele tre turneringer, for søndag kan man både spille WAGC og Race to Mexico på Ørnehøj. Hvordan nu det? Kan man tænke… Men det er enkelt nok: WAGC spilles som individuel turnering i 5 rækker. Der spilles slagspil med max. 5 over par. Det er samme spilleformat i Race to Mexico. Forskellen er, at WAGC er en individuel turnering, så her spiller man (kun) mod de andre i ens række. Vinderen af rækken kvalificerer sig Landsfinalen på Lübker d. 6.9.

I Race to Mexico spiller man med en makker, men det er stadig slagspil. Her lægges de to scores blot sammen for at finde holdets resultat! De tre bedste hold kvalificerer sig til Landsfinalen på Lübker d. 5.9.

Begge Landsfinaler kvalificerer til Verdensfinalen i Mexico, hvor der ligeledes afholdes to turneringer, nemlig Landsholdsturneringen bestående af de fem rækkevindere. Og samtidig en parturnering, hvor det bedste hold i Landsfinalen i Race to Mexico kommer med.

Man kan vel kun kvalificere sig én gang til Mexico?, vil den vakse læser indvende, og det er også rigtigt; men når man nu alligevel er på Lübker til Landsfinalen, var det jo en meget god ide at have to chancer, ikke?

Tøv ikke længere, men skynd jer at tilmelde jer her