Det er ikke uden grund, at Lübker Golf Resort blev valgt til Danmarks bedste golfbane ved sidste års World Golf Awards. At banen er exceptionel fremstår endnu mere tydeligt i disse uger, hvor langt de fleste baner lider under tørken! Lükber er imponerende nok stadig grøn og i fantastisk stand. Formentlig Danmarks bedste greens og fairways lige nu!

D. 6. og 7. juli har vi et helt fantastisk tilbud til jer: Spil to runder på dette superanlæg, pølser på Henriks terrasse, middag torsdag og frokost fredag. Alt sammen for kun kr. 995 per person!

Best Friends Foursome på Lübker er en af vores mest traditionsrige turneringer. Foursome er den sjoveste – og måske også sværeste turneringsform, hvor man som par slår skiftevis til bolden!

Førstepræmien i turneringen på Lübker er en rejse til Marokko til det bedste par! Dertil har vi præmier fra ZONE, Skovlyst og K-Finans!

Gør en tur ud af det og tag lørdagen med; her afholder vi parturneringen Race to Phuket! De tre bedste par kvalificerer sig til landsfinalen, der også finder sted på Lübker d. 5.9. Det koster kr. 300 per person + green fee, der kun er kr. 400 på dagen.

Tilmeld jer på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/customer/316/schedule

PS. Begge turneringer tæller til Race to Morocco Ranglisten, hvor de ti bedste vinder rejsen til Morocco Masters d. 9.-16. marts 2024.

PPS. Der vil også være den flotte lodtrækningspræmie fra ZONE til heldigste kvinde!