Dennis Rasmussen fra Svendborg skiftede række inden start fra C til B rækken, da han lige er gået ned i hcp. til 9.8. Men det skulle han ikke være ked af, viste det sig, for med 79 netto (+7), var det rigeligt til at sikre sig sejren i rækken! Det havde dog ikke holdt i C-Rækken, hvor Ulrik Stein Panduro fra Vestfyn, scorede 74 netto for at vinde rækken!
Svendborg-banen har ændret hulforløb, så de 27 huller bliver blandet på ny, og 18 hullers banen starter og slutter nu tættere på klubhuset. Om det er grunden til, at ingen formåede at spille til hcp., skal vi lade være usagt, men faktum er, at 73 netto blev dagens bedste resultat!
WAGC i Svendborg Golfklub
B-rk.: Dennis Rasmussen, Svendborg, netto 79 (+7)
C-rk.: Ulrik Stein Panduro, Vestfyn, 74 netto (+2)
D-rk.: Erik Brix Rasmussen, Sønderborg, 76 netto (+4)
E-rk.: Henrik Bisgaard, Langesø, 73 netto (+1)
Vinderne af præmier fra ZONE Danmark:
1. Thomas Hansen, Hornbæk, 73 netto (+1)
2. Lasse Uth, Gyttegård, 75 netto (+3)
3. Per Jørgensen, Værebro, 76 netto (+4)
4. Vivian Lindberg, Barløseborg, 77 (+5)
Nærmest pinden på det nye hul 17; Dennis Rasmussen med 1,18 m.
Heldigste Kvinde: Jennie de Souza, Hornbæk
Med en samlet 4. plads i dag til Lasse Uth rykkede han helt op på 2. pladsen på Race to Morocco og kampen er nu for alvor i gang om vinderrejsen til Morocco Masters d. 7.-15. marts 2025! Thomas Hansen fra Hornbæk har også meldt sig på banen; efter to førstepladser indtager han 10. pladsen.
I morgen spilles der på Langesø og i næste uge er det Sjællands tur, hvor der er WAGC på Trelleborg og parturneringen, Race to Phuket på Skovbo: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030…