Vejret viste sig fra sin bedste side i Skovbo til to-mandsturneringen Race to Malaysia, hvor Køge-makkerparret, Michael Pedersen og Kurt Amandus von Barner Altenburg, atter viste stor stabilitet og løb med førstepladsen i 149 netto (+5). De to er på deres anden fulde golfsæson, og handicappet arbejder sig stille og roligt den rigtige vej!

Det var kun et slag bedre end parrene, Flemming og Malene Friis Wagner og Morten Berger og Mette Tønder, med 150 netto.

Hele 18 par havde fundet vej til den meget roste Skovbo-bane, der ligger i et meget smukt terræn med nogle rigtig gode og flotte golfhuller. Allerede på banens hul 1, møder man en flot natur i form af egetræer i og langs fairway, som man skal finde vej igennem i det venstresvingende dog-leg par 5. Og sådan fortsætter det bare!

De tre bedste par gik videre til Landsfinalen på Lübker d. 6.9. mens den sidste ZONE præmie gik til Kent Jensen og Bent Madsen i 155 netto.

Nærmest pinden udsat af K-Finans vandt John Jensen med 0,59 m.

Den næste Race to Malaysia spilles på Lübker d. 9. juli (dagen efter den to-dages Best Friends Foursome – også Lübker). Allerede i næste weekend er der WAGC på Næstved lørdag og på Odense Eventyr søndag. Og i weekenden d. 24., 25. og 26. juni er der DM i Firmagolf, Gangstergolf og WAGC på Lübker.

Tilmelding på HER