På den nyligt afsluttede finalerejse for de sidste to års finalehold i DM i Firmagolf til det fantastiske Portugal og Praia D’El Rey hotel og golf resort fandt vi de to hold, der kan kalde sig landets bedste firmahold!

2020 vinderholdet i DA-Firmamasters blev Rene Vedøe og Henrik Herman fra firmaet, Golfmind, mens 2021 vinderholdet i Lintrup & Norgart Open blev Bo Bjerre og Jens Berger fra firmaet, BB Fugeentreprise.

De sidste to års finalister nød det bedst tænkelige vejr med høj sol hver dag og spil på tre baner, der er i intet mindre end verdensklasse, Royal Obidos, West Cliffs og Praia D’El Rey.

Royal Obidos er en strategisk bane, med vand i spil på mange huller. West Cliffs er en kommende top 100 i verden bane. Designet af Pete Dyes barnebarn, Cynthia Dye, der ikke står tilbage for sin berømte onkel, hvad ondulerede greens angår! Det er bare en fantastisk bane, men aldrig bliver træt af at spille. Det samme gælder for Praia D’El Rey, der er et mix af klassiske links huller og huller skåret ud i nåleskov.

Allerede inden sidste runde, havde de to årganges vinderhold lagt sig så meget i front, at spændingen var taget ud. Golfmind med Rene Vedøe og Henrik Herman opnåede 182 point i samlet stabelford, og altså lidt over 30 point i snit. Nr. 2, Dansk Vejsikring med Johnny Hansen og Hans Henrik Blumensaadt, opnåede 154 point. Samme marginale havde 2021s vinderhold ned til nr. 2 med Henholdsvis 170 point til BB Fugeentreprise og 144 point til KASA Gruppen, der dog kom godt igen på Praia D’El Rey med 65 point.

Det femstjernede Marriott Praia D’El Rey husede gruppen, TAP Portugal stod for flytransporten, og hele finalen var flot arrangeret af Det Portugisiske Turistkontor for Portugal Centro. Sidstnævnte var også vært ved en lækker frokost i klubhuset på Praia D’El Rey.

I løbet af opholdet fik gruppen også lejlighed til at besøge den idylliske middelalderby, Obidos, og det lille fiskerleje, Peniche, hvor vi opdagede en ny restaurant, som i sig selv er nok til at besøge området igen hurtigst muligt!

TV2Midt/Vest laver et program fra finalen, som vi naturligvis nok skal fortælle jer, når det vises!

Se resultaterne fra finalerne her