Oplægget er meget ideelt for 2024, fordi SAS har direkte fly fra København til Agadir. Vi har endnu en gang valgt vores favorit hotel Iberostar Founty Beach lige ud til stranden og Atlanterhavet!

Banerne er de velkendte på Golf du Soleil.

Prisen er også god; kun en lille stigning i forhold til sidste år, selv om alle vores leverandører har skruet op, kr. 11.498,- i delt dobbeltværelse. All Inclusive kan tilvælges for kun kr. 1.998,- (og det gør alle forståeligt nok!).

Der er mulighed for at forlænge med 5 og 8 dage. Ved 5 dages forlængelse indgår en mellemlanding, og der er stadig gode forbindelser og gode priser, MEN flyene bliver hurtigt udsolgt, så vent ikke for længe, hvis du har planer om at forlænge. Lige nu kan en forlængelse med afrejse fra København d. 5.3.24 købes for blot kr. 5.998 inkl. 3 runder golf. 8 dage koster kr. 9.998 med direkte fly, men alternativer kan være billigere.

På gruppen d. 9.-16. marts 2024 har vi reserveret og først når de er solgt, vil prisen på flysæderne stige.

Om Morocco Masters (tidl. DA-Masters):

Turneringen over 4 dage med caddier med spillernavn, livescore, store præmier og ikke mindst – CUT! Efter 3 dage cuttes feltet ned til de 50% bedste. Alle, der klarer cuttet, modtager en finalepolo, som de skal spille i til finalerunden. (De, der ikke klarer cuttet, spiller en consolation-turnering). De to bedste i Morocco Masters vinder endnu en golfrejse!

Selvom Morocco Masters er en turnering med mere på spil end de sædvanlige klubturneringer, er det også en meget social golfrejse, hvor vi hver aften hygger til aftergolf, og man lærer helt sikkert en masse nye spændende bekendtskaber på sådan en uge!

Læs mere og tilmeld dig på www.da-masters.dk