Der var – som sædvanlig – fristes man til at sige – hård kamp om at indtage førstepladsen på Green Time Ranglisten. Frank Andersen førte en stor del af året og har da også været en virkelig flittig deltager i årets turneringer. Richard er en forholdsvis ny golfspiller, der har nydt at deltage i de mange turneringer, for som han selv siger, at få spillet andre baner end City Golf og Royal Golf i Ørestaden.

Året startede han i hcp. 28 og det er blevet halveret i løbet af året så det nu er 14!

Green Time Ranglisten er en rangliste over alle Green Times turneringer i løbet af året, hvor man kan samle point (Danish Masters, World Amateur Golfers, Race to Malaysia, DM i Firmagolf og Best Friends). De 8 bedste resultater tæller til listen. Der er præmier til top 20 i form af gavekort, som man kan bruge hos Green Time Travel.

For sin 2. plads på ranglisten modtager Frank Andersen et gavekort på kr. 5.000. Frank Jelmo opnåede en 3. plads efter kun at have deltaget i 9 turneringer, Lars Olsen en 4. plads og Susanne Frederiksen en 5. plads.

Se hele Ranglisten og evt. din egen placering på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/orderofmerit/170031