Sidste chance for at forbedre sin placering er i Landsfinalen i DM i Firmagolf på Svendborg d. 3. oktober!

Både Richard Mares og Frank Andersen tilmeldte sig til DM i Firmagolf på Simon’s. Nok ikke så meget fordi, de forventede at gå videre i DM i Firmagolf – men de ligger 1 og 2 på ranglisten og kæmper om den eftertragtede 1. plads, der er en rejse til Danish Masters i Marokko d. 7.-14. marts 2023. Frank Andersen og hans makker, Bo Pedersen, havde sågar taget turen hele vejen fra Esbjerg samme morgen!

Men de klarede sig begge (sammen med deres makkere, Ali Younas og Bo Pedersen) så godt, at de nu også er kvalificerede til Landsfinalen i DM i Firmagolf via hhv. 3. og 4. pladsen på Simon’s i fredags d. 23.9. Ikke alene giver det anledning til måske at hente de sidste afgørende point på ranglisten, men de spiller nu også med om endnu en rejse! De 3 bedste i Landsfinalen vinder nemlig rejsen til Obidos/Praia D’El Rey i Portugal d. 2.5. november.

Udover rejsen til Danish Masters er der rejsegavekort til de 20 bedste på Green Time Ranglisten.

Se din egen placering på Ranglisten på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/orderofmerit/170031

Se deltagerlisten til Landsfinalen i DM i Firmagolf på Svendborg d. 3.10. på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/3531298/players/0/all