Green Times initiativ med en rangliste på tværs af golfarrangørfimaets godt 50 turneringer årligt begyndte for tre år siden, men er i år blevet ekstra attraktiv, da de 10 bedste på ranglisten vinder rejsen til Morocco Masters i Agadir d. 9.-16. marts næste år!

Med mere end 20 tællende turneringer tilbage på Race to Morocco Masters Ranglisten er vi over halvvejs, fortæller arrangør Henrik Bergqvist, Green Time, men det er værd at pointere, at der stadig er gode muligheder for at blive blandt de ti bedste, også selv om man ikke har deltaget i en eneste turnering endnu! Det er kun de 8 bedste resultater, der tæller, og med mere end 20 turneringer tilbage, kan man sagtens spille sig i top 10.

Bl.a. afholdes der DM i Firmagolf med turneringer i August og september på Great Northern, Langesø, Lübker og Simon’s, ligesom landsfinalerne i WAGC og Race to Phuket giver mange point. I Race to Phuket, der er en par-turnering, resterer endnu 5 turneringer; I Hobro, Ørnehøj, Næstved, Langesø og Lübker.

I skrivende stund føres Ranglisten af Carsten Pedersen fra Helsingør Golfklub, og Carsten er kun noteret for 7 tællende runder og har 5.150 point. Nr. ti på listen er Tom Williams fra Haderslev med ligeledes 7 tællende runder og blot 3.550 point.

En sejr i en turnering giver ca. 1.000-1.200 point alt efter antal deltagere.

Se ranglisten HER