Med en DA-Masters, Race to Malaysia og fem WAGC turneringer afholdt i år, er der nu ved at tegne sig et billede på Green Time Ranglisten.

Thony Hadersland fra Samsø gjorde det så godt i DA-Masters og de to Race to Malaysia og WAGC-turneringer i Marokko i DA-Masters-ugen, at han fører Green Time Ranglisten med 2.200 points!

Faktisk fylder DA-Mastersdeltagerne godt på listen og først på en delt 8. plads har vi en deltager fra forårets turneringer på dansk grund, nemlig Richard Mares, fra Smørum, der har deltaget i to WAGC-turrneringer, og næste ikke-DAM deltager er Sussanne Frederiksen, der også har deltaget i to WAGC-turneringer.

Du kan se hele Ranglisten HER

Race to Danish Masters – Green Time Ranglisten er en rangliste på tværs af Green Times turneringer, der inkluderer – men ikke nødvendigvis er begrænset til – World Amateur Golfers Championship, Race to Malaysia, Best Friends Foursome, DM i Firmagolf og Gangstergolf. Og som antydet, kan der komme flere til i løbet af sæsonen.

De otte bedst runder tæller til spillerens total-resultat. Dvs. det er ikke alle point, der tæller med, men kun de otte bedste. Vinderen af Ranglisten kommer med til Danish Masters i marts 2022, og de efterfølgende 19 placeringer vinder gavekort, som man kan anvende hos Green Time Travel og Green Time til at købe rejser for eller bruge som betaling for at deltage i Green Time turneringer.

Du kan se hele kalenderen og tilmelde dig HER

Pointfordelingsskabelonen kan ses her nedenfor

Richard Mares tv. efter sejren i E-rækken i Smørum Golfklub d. 30.4.
Susanne Frederiksen, Hobro GK, efter sin 2. sejr i træk i WAGC B-rækken