Lørdag d. 28. maj afholdtes World Amateur Golfers på Nivås spændende bane. Den er forholdsvis kort, men byder på masser af udforinger og ligger i et skønt terræn.

Vejret var ikke det bedste, men holdt heldigvis tørvejr på stort set det meste af runden. Der var kun en spiller, der formåede at spille bedre end hcp. og det var Richard Mares, der er fra Tjekkiet og spiller i Citygolf og som vi tidligere har omtalt, fordi han er ny i sporten, men masser af undervisning har givet ham et sving, der er en scratch-spiller værdigt! 70 slag netto blev det til, og da han allerede er kvalificeret til Landsfinalen gik pladsen videre til nr. 2, og Richard vandt i stedet den flotte præmie fra ZONE.

Som sædvanligt varierer scores meget i rækkerne; eksempelvis var 78 netto nok til at Ali Younas gik videre i C-rækken, mens Ole Nielsen i D-rækken gik videre på at have 0,2 lavere indeks end Benny Nielsen!

Resultatet i WAGC på Nivå:

A-rk.: Michel Jean Meyer, Nivå, 76 netto (+5)

B-rk.: Morten Fender, Tullamore, 75 netto (+4)

C-rk.: Ali Younas, Hedeland, 78 netto (+7)

D-rk.: Ole Nielsen, Nivå, 72 netto (+1)

E.-rk.: Jens Møller Madsen, Nivå, 76 netto (+5)

Vindere af de flotte præmier fra ZONE:

1. Richard Mares, Citygolf, 70 netto (-1)

2. Benny Nielsen, Nivå, 72 netto (+1)

3. Jens-Jacob Jacobsen, Nivå, 77 netto (+6)

4. Hans Meinertz, Nivå, 78 netto (+7)

Nærmest pinden udsat af K-Finans blev vundet af Jens-Møller Madsen

Allerede i næste weekend – d. 4., 5. og 6. juni er der hele 5 turneringer i WAGC regi; d. 4. juni spilles der i Mollerup, d. 5. i Hammel og d. 6. i Horsens. Race to Malaysia, der er en turnering for 2-mandshold spilles d. 4. juni i Harekær og d. 5. juni i Skovbo.

Tilmelding HER