Vi gentager succesen fra sidste år og afholder en WAGC og Race to Malaysia i en og samme turnering på Ørnehøj d. 23. juli!

Det var et vellykket eksperiment, da vi sidste år for første gang slog to forskellige turneringer sammen til en turnering. DVS. man spiller stadig med i hver sin turnering, men den samme runde tæller til begge. Skal man være med i begge, skal man således også melde sig i begge.

I begge turneringer spilles der slagspil med max 5 over par, så der er ikke noget i vejen for at scoren kan tælle begge steder.

I World Amateur Golfers Championship (WAGC), spilles der I 5 rækker, op til hcp. 5, 5-10, 10-15, 15-20 og 20-25 (i den sidste række kan man godt deltage med højere hcp. men skal spille fra 25,4) i Race to Malaysia spiller man som par og begge spilleres score lægges sammen. Her er grænsen 36 og der spilles fra 90% af spillehandicap. Antal tildelte slag er også max. 36.

Der vil i begge turneringer naturligvis være præmier fra ZONE, K-Finans og Skovlyst, og man får også bolde fra Titleist fra start.

Tilmelding på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/customer/316/schedule