Tre hold endte på 69 point efter to dage på Vasatorps Golfklubbs to meget flotte og spændende baner, Classic Course og Tournament Course. Reglen, i Green Times turneringer i den slags situationer, er at holdet med det samlede laveste hcp.index trækker det længste strå.

Det blev så Susanne Frederiksen og Rune Wedenborg fra hhv. Hobro og Ørnehøj med scoren 34 og 35 point. Med 31,1 i samlet index, var det lige nok til at slå Steen Hansen og Lotte Midtgård, Værebro, med blot 34,2 i samlet index. De havde 35 og 34 point på de to baner.

På tredjepladsen kom Ulla og Flemming Tjäder fra Værløse med scorene 32 og 37 point.

På fjerdepladsen kun et slag efter kom Flemming Friis og Jesper Jensen fra Royal Golf med 35 og 33 point.

Femtepladsen gik til Jimmy Petersen og Freddi Flink, Simon’s og Skovbo, der kom stærkt igen på 2. dagen, hvor de vendte i 24 point efter 9 huller. De kom ind med 39 og sammen med de 28 point fra førstedagen gav det 67 point.

Bent og Allan Andersen, Ishøj og Lemvig, tog sig af 6. pladsen i 66 point, mens Michael Espersen og Urs Kent, Værløse, kæmpede sig op på 7. pladsen.

Se hel resultatlisten på GolfBox Tournament

Den sidste mulighed for at vinde en plads i Best Friends Foursome finalen i Marokko i år er d 20. august i Simon’s Golf Club.

Læs mere og tilmeld dig på GolfBox Tournament