Lübker Golf Resort imponerede på mere end en måde, da der blev afholdt World Amateur Golfers Championship d. 25.6.

Dels imponerede banen (som sædvanligt), med sin totalt overlegne kondition; greens løb true og hurtigt, fairways var grønne og bær bolden og roughen indrammer hullerne på smukkeste vis, med de høje gyldne strå mens man stadig let kan finde bolden.

Og så imponerede deltagerne fra Lübker ved at tage godt for sig af præmiebordet! Det vil være forkert at sige, at der ikke er en lille hjemmebane-fordel! 4 ud af fem rækkevindere er medlem af Lübker…

Faktisk var den eneste, der rigtigt kunne blande sig, Jens Grønlund fra Aalborg Golfklub. Jens deltog også i går i Mollerup, hvor en dårlig start afholdt ham fra at vinde B-rækken. Dagens start med par-birdie gav med en birdie på sidste hul det ønskede resultat i 73 netto og lige præcis nok til at slå Mikael Sørensen (jo; også Lübker) pga reglen om lavere handicap!

Jens spillede også med i Danish Masters i Agadir, Marokko i marts, og sikrede sig her tre gode resultater til ”Race to Morocco Ranglisten”. Med gårsdagens resultat i Mollerup og dagens placering høstede han vigtige points og indtager nu tredjepladsen med kun 5 tællende runder, færrest af alle i top ti!

Vi spår nu herfra, at der kan blive meget tæt kamp om de sidste vigtige runder for alle dem, der ligger lunt på ranglisten! Men der er mange turneringer tilbage endnu, og selv om man slet ikke er begyndt endnu, kan det stadig nås at spille sig ind i top10! Det kræver nok, at man spiller 8 i alt, men det er jo kun et plus…

Se ranglisten på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/orderofmerit/194441

Andre der er værd at fremhæve er Frank Niebuhr, der præsterede dagens bedste score i 69 netto i C-rækken. Det var også her, der var tættest kamp (og flest deltagere). Peder Babis scorede 70 og Martin Damgård 71.

Mikael Poulsen fra Lübker gik hele vejen sidste år til Verdensfinalen i Kuala Lumpur, og han har med dagens sejr i D-rækken sikret sig endnu et forsøg, når vi kommer til Landsfinalen d. 4.9. (også på Lübker!).

Dagens heldigste kvinde, der vandt et flot sæt badehåndklæder og duftsæt til badeværelset fra ZONE, blev Ulla Hjaltelin.

Nærmest pinden udsat af K-Finans blev vundet af Jens Grønlund med 86 cm.

De fem rækkevindere på Lübker d. 25.6.

A-rækken: Søren Skovsen, Lubker, 75 netto (+3)

B-rækken: Jens Grønlund, Aalborg, 73 netto (+1)

C-rækken: Frank Niebuhr, Lübker, 69 netto (-3)

D-rækken: Mikael Poulsen, Lübker, 71 netto (-1)

E-rækken: Palle Jørgensen, Lübker, 71 netto (-1)

Vinderne af pæmierne fra ZONE og Skovlyst:

  1. Peder Babis, Lübker, 70 netto (-2)
  2. Martin Damgaard, Outrup, 71 netto (-1)
  3. Mikael Sørensen, Lübker, 73 netto (+1)
  4. Jørgen Sloth, Lübker, 73 netto (+1)
  5. Ulla Hjaltelin, Lübker, 74 netto (+2)
  6. Tom Nielsen, Lübker, 75 netto (+3)

Der spilles WAGC igen allerede på lørdag d. 1. juli i Svendborg og d. 2. juli i Greve.

Der spilles igen på Lübker d. 6.-7. juli, når der afholdes Best Friends Foursome. Bedste par vinder finalerejsen til Marokko! Og dagen efter afholdes der Race to Phuket – parturneringen, der også giver adgang til WAGC-verdensfinalen på Phuket!

Se kalenderen på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/customer/316/schedule