Det kan blive virkelighed, hvis du deltager i World Amateur Golfers Championship

Turneringen er for den helt almindelige golfspiller op til hcp. 25,4 så det, der normalt kun er de allerbedste spillere forundt, kan du nu også opleve!

I WAGC spilles der i fem rækker; 0-5, 5-10, osv. op til hcp. 25,4 (man kan deltage med højere hcp. men skal på dagen spille fra 25,4. Der er ca. 25 indledende turneringer fordelt over hele landet, og vinderen af hver af de 5 rækker går videre til landsfinalen d. 9. september på Lübker Golf Resort. De 5 rækkevindere her, udgør det landshold, der skal til Phuket i Thailand og repræsentere Danmark på det danske landshold, der spiller mod 40 andre lande!

Du kan deltage i ligeså mange indledende turneringer, som du har lyst til! I hver turnering er der flotte præmier fra ZONE og K-Finans til de bedste på tværs af rækkerne, når de fem rækkevindere er taget fra, så der er masser at spille om, selv om man ikke bliver rækkevinder.

Alle Green Times turneringer tæller i øvrigt til Race to Morocco Masters Ranglisten, hvor den bedste vinder rejsen til Morocco Masters d. 8.-15. marts 2025. Derudover er der gavekort til de 20 bedste på Ranglisten.

Se kalenderen og tilmeld dig på HER

(Hvis du synes, der er mere end fem deltagere på “landsholdsbilledet” i dette indlæg, er det ikke forkert. Parallelt med nationsturneringen afholdes der en parturnering for arrangører, sponsorer, celebrities og gæster. Den kan man vinde en plads i gennem turneringen “Race to Phuket”. Men man kan også betale sig fra det og komme med til Phuket og få denne helt enestående oplevelse, der er uden sidestykke! Det koster kun kr. 16.500 pr. person + flybillet. Det dækker ophold i 9 dage/8 nætter på det femstjernede Angsana Laguna Phuket i delt dobbeltværelse, 5-6 runder golf (inkl. caddie og buggy) og stort set alle måltider. Kontakt Green Time, hvis det er noget for dig!).