Kapelmester Niels Abild, har tilbudt at sponsere en hole in one præmie under Danish Masters på kr. 100.000 på et udvalgt hul i finalerunden (gælder også for consolation-deltagerne).

Niels Abild har stået i spidsen for Danmarks ældste professionelle jazz-band, Kansas City Stompers siden 1951 og gør det fortsat. Gruppen har optrådt i det meste af Europa og har samarbejdet med kunstnere som Sanne SalomonsenGitte HænningBirgit LystagerDaimiOtto Brandenburg og Lill-Babs. Gennem alle årene har orkestrets medlemmer talt en lang række kendte danske musikere og solister og har indspillet plader siden 1972. I 2013 udkom den seneste CD, Live Concerts. Gruppen har indspillet over 40 albummer.

Niels Abild, der spiller i Holbæk Golfklub, har deltaget i Danish Masters i en årrække: “Det er den mest spændende og hyggeligste golfturnering, jeg har deltaget i. Folk er så venlige og rare mod en gammel mand og vi det så sjovt! Jeg er kun glad for at kunne hjælpe Henrik, og gøre turneringen endnu bedre med et lille bidrag til en stor præmie!”

Niels Abild sammen med Inge Hartmeyer under DA-Masters 2019 i Agadir.