Betingelserne var noget nær ideelle da 100 finalister spillede om de 5 finalepladser på det dansk landshold i verdensfinalen i Kuala Lumpur til november.

Bedst af alle var Rene Smidt Remod, der vandt A-rækken (0-5) i 71 slag netto (-1). Rene Remod kvalificerede sig oven i købet på det allersidste mandat, da han deltog i ”sidste-øjebliks” -kvalifikationsturneringen dagen før! Han var aldrig rigtigt truet, da nr. 2. Palle Jensen, havde 76 netto (+4). Rene Smidt deltog også for tre år siden i 2019 på Borneo, den seneste gang, der har været afholdt WAGC Verdensfinale.

I B-rækken var der spænding til sidste hul, hvor både Ole Brochstedt Jacobsen og Palle Hallengreen var i front, men i sidste ende var det altid farlige Frank Jelmo, der løb med sejren i 74 netto (+2), én bedre end de førnævnte.

I C-rækken vandt Nikolaj Pedersen fra Ishøj Golfklub i 75 netto (+3) foran Hans Henrik Søllested fra Odense Eventyr Golf i 78 netto. Det var ellers tæt på, at Nikolaj ikke en gang havde kvalificeret sig. Da WAGC blev afholdt i Ishøj vandt Merete i C-rækken, men kunne ved præmieoverrækkelsen fortælle, at hun ikke kunne deltage i Landsfinalen, og da Nikolaj var nr. 2 og havde et ZONE bord i præmie, byttede de præmier på stedet og Nikolaj kom med til Landsfinalen! Og nu har vundet rejsen til Malaysia!

Mikael Leth Poulsen fra Lübker Golfklub fik den bedst tænkelige start i D-rækken, da han begyndte bogey-Hole In One-Birdie, og så var han 5 bedre end hcp.! Den føring sivede så lige så stille, men en runde i 73 slag netto (+1) var nok til at vinde rækken med tre slag foran Erik Brix Larsen, Sønderborg, og Anni Hemp, Hedeland.

I E-rækken fik Brian Sørensen, Aarhus Aadal, den værste tænkelige start med 10-8 på de to første huller, og han havde egentlig bare lyst til at stoppe der. Men pludselig begyndte spillet at køre og Brian kom højest overraskende ind i 72 netto og en sikker sejr. På de nærmeste pladser kom Karen Marie Søby, Rold Skov, og Lise Moeslund, Silkeborg-Ry. Ligesom Rene Remod var Brian Sørensen også med på Borneo for tre år siden!

Der var også nærmest pinden præmier fra K-Finans til alle rækkerne og de gik til:

A-rk.: Dan Ole Sørensen, Horsens, 3,34 m.

B-rk.: Michael Christensen, Hammel, 2,58

C-rk.: Jonas Jonas Jensen, Silkeborg-Ry, 2,48

D-rk: Mikkael Leth Poulsen, Lübker, 0 cm

E-rk: John Jensen, Smørum, 1,94

Der var præmier til de 8 bedste i hver af de fem rækker fra ZONE og Skovlyst, mens der var smagsprøver fra Skovlyst til deltagerne på banen.

Se alle score på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/3240887/leaderboard