Tag med Green Time til skønne Cascais i januar – forsød denne kedelige og triste måned med en golfrejse, hvor man virkelig får noget ud af ferietiden og til en fantastisk god pris!

Tag af sted d. 8.-15. januar til kun kr. 8.998 eller vælg den kortere udgave d. 11.-15. januar for kun kr. 7.498.

Cascais er en hyggelig lille by en halv time fra Lissabon og især kendt for sine gode golfbaner

På denne tur får man virkelig meget ud af ferietiden, for vi lander allerede 8:35 i Lissabon på udrejsedagen og vi flyver først kl. 18.50 på hjemrejsedagen. Så i princippet er der plads til 9 runder golf! I rejsens pris indgår 5 runder golf. Vi har så lagt endnu to runder ind, som man kan tilkøbe og så har vi sat en dag af til sightseeing. Men man kan selvfølgelig også vælge at spille golf denne dag – eller tage flere dage fri. Lissabon er en skøn storby at udforske og Sintra, der ligger endnu tættere på, er også et yndet udflugtsmål.

Banerne: Vi har valgt banerne, Quinta Da Marinha, Estoril og Penha Longa, som indgår i rejsen, og derudover kan tilvælges Oitavos (der er (eller har været) en top 100 i verden bane og Belas, som vi har valgt til sidstedagen, da den ligger belejligt på vejen til lufthavnen. Quinta Da Marinha er et Robert Trent Jones design, hvor terrænnet er udnyttet maksimalt. Estoril er et MacKenzie design og den ældste bane i området. Penha Longa er et Robert Trent Jones jr. Design og ligger i Sintra i et meget kuperet område. Tiltrods for det kuperede terræn er hullerne lagt helt genialt. Oitavos er en linksbane designet af Arthur Hills, nr. 1 i Portugal og nr. 55 i verden. Belas er også en rigtig storslået baen anlagt i et kæmpeområde (buggy er et must her).

Kontakt Green Time på hb@green-time.com eller på tlf. 20164547 for at høre nærmere!