Skovbo Golfklubs bane er en af de mest populære, vi afholder turneringer på, og det forstår man godt. Allerede fra 1. hul er man ikke i tvivl om, at det her bliver en særlig oplevelse, med store egetræer og lumske vandhuller! Det er en spændende bane, der er pænt kuperet uden at være anstrengende og med gode strategiske huller og flot natur! Normalt er den også kendt for sine hurtige greens, men desværre var greens lige blevet priklede, og det gav nogle udfordringer og tre-putts, som måske kunne være undgået.

Når det er sagt, så var score forholdsvis gode. Bedste hold blev det lokale par, Per Nielsen og Jørn Ole Fors, der scorede kun en over handicap sammenlagt. På andenpladsen kom Rune Bak og Arne Jensen fra Ledreborg, hvor Rune var flyvende på for-ni med en under par brutto! De endte to dårligere end handicap sammenlagt. Den sidste kvalifikationsplads til Landsfinalen gik til Lars Olsen og Henrik Frederiksen fra Næstved Golfklub i +7 og kun en bedre end Bo Bjerre og Jens Berger fra Frederikssund Golfklub. Der var præmier fra ZONE til de 4 første hold.

Heldigste kvinde, der vandt det dejlige duftsæt og lækre badehåndklæder fra ZONE i lodtrækning blandt de kvindelige deltagere, blev Louise Skotte.

Nærmest pinden på hul 2 blev vundet af Morten Fender, der havde en god dag på banen med 69 netto (-3).

Allerede på lørdag er der WAGC på Midtsjællands bane og søndag på Næstved.

Læs mere og tilmeld dig på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/customer/316/schedule