Sommervejret var kommet til Langesø søndag, d. 12 5. og det gav gode scores – ikke mindst blandt Langesøs egne deltagere, der tog sig af hele tre af de fem rækker!

Bedst af alle var Thomas Buhl, Langesø, i C-rækken, hvor han scorede 63 netto (-8). Det var der ikke andre, der kom i nærheden af. Nærmest kom Christian Bruun i B-rækken med 69 netto (-2).

Nærmest pinden udsat af K-Finans blev vundet af Vivian Lindberg med 1,97. (Vi havde misset at få målebånd ud til hullet, så da Vivian i første bold ringede ind, skyndte vi os ud med båndet. Vivian selv mente ikke, det var nødvendigt at måle den, men det viste sig, at det var godt vi gjorde det, for ingen kom nærmere!).

WAGC i Langesø Golfklub:

A-rk.: Carsten Pedersen, Helsingør, 75 netto (+4)

B-rk.: Christian Bruun, Langesø, 69 netto (-2)

C-rk.: Thomas Buhl, Langesø, 63 netto (-8)

D-rk.: Lasse Nissen, Odense, 75 netto (+4)

E-rk.: Jacob Velling Bower, Langesø, 72 netto (+1)

Vinderne af præmier fra ZONE Danmark:

  1. Peter Jørgensen, Varde, 79 (-1)
  2. Gert Tander, Odense, (74 (+3)
  3. Erik Brix Laursen, Sønderborg, 74 (+3)
  4. Thomas Schyth, Langesø, 75 (+4)

Heldigste kvinde: Christina Dunker, Helsingør.

På Race to Morocco Masters Ranglisten konsoliderede Lasse Uth sin position som nr. 2, mens Thomas Hansen, Hornbæk, spillede sig ind i top-10. Se ranglisten på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/orderofmerit/217851

19. maj afholdes der WAGC i Trelleborg Golfklub ved Slagelse og dagen efter to-mandsturneringen, Race to Phuket i Skovbo. Se kalenderen på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/customer/316/schedule