Greve Golfklubs spændende ”inland-linksbane” tog sig godt ud i det danske sommervejr, da World Amateur Golfers Championship blev afholdt d. 3.7. De faste og hurtige fairways gav ekstra rul og det udnyttede de bedst i E-rækken, hvor hele 6 ud af ti deltagere var bedre end hcp. Scores var generelt gode og der var meget tæt kamp i alle rækker om de fem pladser til Landsfinalen på Lübker d. 5.9.

I Landsfinalen udgør de fem rækkevindere det landshold, der senere på året skal til Verdensfinalen i Kuala Lumpur og spille mod 40 andre lande!

De fem rækkevindere på Greve d. 3.7.:

A-rækken: Andreas Theil, Greve, 71 netto (-1)

B-rækken: Anders Nielsen, Royal Golf, 74 netto (+2)

C-rækken: Henrik Rump, Furesø, 67 netto (-5)

D-rækken: Mette Tønder, Outrup, 70 netto (-2)

E-rækken: Mikael Henriksen, Køge, 65 netto (-7)

De fem rækkevindere fik hver den prisbelønnede jubilæumsøl fra Skovlyst med hjem.

Nærmest pinden udsat af K-Finans blev vundet af Andreas Theil fra Greve.

Vinderne af de flotte præmier fra ZONE blev:

  1. Julia Rasmussen, Furesø, 66 netto (-6)
  2. Flemming Rasmussen, Køge, 66 netto (-6)
  3. Lars Olsen, Næstved, 69 netto (-3)
  4. Richard Mares, City Golf, 69 netto (-3)

Derudover var der klappepræmier i form af produkter fra Skovlyst

Allerede på torsdag-fredag, d. 7.-8.  juli afholdes der BEST FRIENDS FOURSOME på Lübker Golf Resort og Spa. Det koster kun kr. 995,- per person at deltage og det dækker 2 x greenfee, frokost torsdag, middag torsdag og frokost fredag. Bedste hold vinder rejsen til MAROKKO!

Allerede dagen efter, d. 9. juli, afholdes Race to Malaysia – også på Lübker Golf Resort og Spa! De tre bedste hold kvalificerer sig til Landsfinalen på Lübker d. 6.9., hvor de spiller med om rejsen til Verdensfinalen i Kuala Lumpur. Det koster kr. 250 per person og dertil evt. greenfee på kr. 400 (normalt kr. 650).

Tilmelding HER