Der er masser af muligheder for at vinde flotte præmier fra ZONE, kvalificere sig til Landsfinalerne i World Amateur Golfers og Race to Mexico og vinde vigtige point til Race to DA-Masters Ranglisten (i daglig tale Verdensranglisten).

Vi lægger ud med WAGC i Fredensborg Golfklub fredag d. 30.7. Lørdag d. 31.7. har vi Race to Mexico i Værløse Golfklub og Dronninglund Golfklub, søndag besøger vi Sydsjællands Golfklub med Race to Mexico og mandag er det Smørum Golfklubs tur!

Læs mere og tilmeld jer HER

Race to Mexico er turneringen for to-mandshold. Begge scores tæller og de tre bedste hold på dagen kvalificerer sig til Landsfinalen på Lübker d. 5.9. Bedste hold herfra vinder rejsen til Mexico i 2022.

Det koster kun kr. 250 pr. person + evt. green fee på dagen (225-300) på dagen. Hver deltager får 3 Titleist bolde, og der er eksklusive præmier fra ZONE til de fem bedste hold og nærmest pinden præmie fra K-Finans.

World Amateur Golfers Championship spilles individuelt i 5 rækker De fem rækkevindere kvalificerer sig til Landsfinalen på Lübker d. 6.9. og de fem rækkevindere her udgør det landshold, der skal til Mexico i 2022. Efter de fem rækkevindere på dagen er fundet, er der eksklusive præmier fra ZONE til de fem bedste på tværs af rækkerne, samt en nærmest pinden præmie fra K-Finans.

Det koster kr. 350 per person at deltage i WAGC + evt. green fee (kr. 225-300) og hver deltager modtager tre Titleist bolde.