Årets første afdeling af DM i Firmagolf blev traditionen tro afholdt på Great Northern, der som altid er en fantastisk oplevelse! Der er ikke noget sted på Great Northern, der ikke emmer af luksus og kvalitet. Man føler sig i den grad privilegeret ved at besøge sådan et sted.

Vejrudsigten var alt andet end lovende, men som så mange gange før, blev alle bekymringer gjort til skamme. Det skønne sommervejr gav også gode scores.

Bedst af alle var Gorm Attrup, Sorø GOK, fra firmaet PH Outdoor / Instore, med 37 point. Makkeren, Jeppe Brinch Sørensen, til dagligt pro på Ledreborg, gik også en flot runde med 34 point, og de blev bedste hold.

68 point på Great Northern har før været rigeligt til at vinde, men denne gang rakte det kun til en 2. plads til Rune Bak og Arne Jensen. Begge spiller i Ledreborg og repræsenterede firmaet, Scanconsult.

Det sidste hold, der giv videre til Landsfinalen på Svendborg d. 9. oktober blev hold nr. 2 fra PH Outdoor / Instore med Peter Hansen og Jannick Hansen, der begge spiller i Greve GK. I Svendborg vinder de to bedste hold rejserne til Kileen Castle i Irland!

Nærmest pinden udsat af K-Finans på hul 9 blev vundet af Arne Jensen med 2,90 m.

Heldigste kvinde blev Karin Kragh, K-Finans, der vand flotte badehåndklæder og duftserie til badeværelset fra ZONE.

Næste turnering i DM i Firmagolf er d. 25.8. på Langesø med start fra kl. 12.00.

Både Patrick Solhøj og Arne Jensen forbedrede deres placeringer på Race to Morocco Masters Ranglisten, og der er mange flere værdifulde point at spille om i den kommende tid!

I denne uge spilles der igen på fredag i Simon’s Golf Club, hvor Green Time afholder Best Friends Foursome, og her vinder bedste par direkte adgang til finalen i Agadir, Marokko i januar!

I weekenden afholder Green Time World Amateur Golfers d. 19.8. på Sct. Knuds meget populære og dejlige bane, og dagen efter afholdes Race to Phuket på Næstved meget smukke bane.

Læs mere og tilmeld jer på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/customer/316/schedule

Se Race to Morocco Masters Ranglisten på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/orderofmerit/194441