Både vinderparret fra sidste år og forrige år var med i opløbet om sejren, der først blev afgjort på de sidste to huller.

Ivan og Mikkel Mejrsk fra Lübker gik deres to sidste huller i netto +4 og endte med en total på 149 (+5), Sidste års vindere, Ane Horstmann og Christian Bruun endte også i 149, men s forrige års vinderpar og vinder af hele turneringen i Kuala Lumpur sidste år, Kurt Amandus og Michael Pedersen fra Køge afsluttede deres sidste hul med en 9’er og en birdie. Deres total var to slag for meget… vinderparret, Christina Dunker og Carsten Pedersen, sluttede deres to huller af med netto to bedre en handicap, og det blev afgørende. Deres vinderscore i 143 netto sikrede dem rejsen til Phuket, hvor de skal repræsentere Danmark mod ca. 40 andre lande i turneringen World Amateur Golfers Invitational!

Resultatet af Landsfinalen i Race to Phuket på Lübker:

  1. Christina Dunker og Carsten Pedersen, Helsingør, 143 netto (-1)
  2. Kurt Amandus og Michael Pedersen, Køge, 145 netto (+1)
  3. Ivan og Mikkel Mejrsk, Lübker, 149 netto (+5)
  4. Martin og Vini Mikkelsen, Tange Sø, 149 netto (+5)
  5. Christian Bruun og Ane Horstmann, Langesø, 149 netto (+5)
  6. Charlotte og Niels Højlyng, Furesø, 150 netto (+6)

Heldigste kvinde, der vandt duftsæt og lækre badehåndklæder fra ZONE blev Amanda Vanggaard, Maribo Sø.

Nærmest pinden udsat af K-Finans vandtes af Kim og Tom Nielsen fra Lübker.

Landsfinalen i Race to Phuket var den fjerde dag i træk med Green Time turneringer på Lübker, idet der lørdag blev afholdt DM i Firmagolf, søndag ”sidste-øjebliks-kval” til både WAGC og Race to Phuket, mandag landsfinalen i WAGC og så tirsdag landsfinalen i Race to Phuket.

Der var således rigtig mange ranglistepoint at spille om, og der skete også nogle forskydninger på Race to Morocco Masters Ranglisten, hvor både Carsten Pedersen og Christina Dunker kan se frem til at vinde endnu en rejse, nemlig til Morocco Masters i Agadir i marts 2024, hvis de holder sig inden for top 10 efter Landsfinalen i DM i Firmagolf: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/orderofmerit/194441

Der resterer således to turneringer i DM i Firmagolf, d. 22.9. på Kokkedal og d. 5.10. på Simon’s, samt landsfinalen på Svendborg d. 9.10. Læs mere på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/customer/316/schedule