6.-13. marts 2021

Vi har sat en ny dato for DA-Masters 2021 – samme sted og oplæg, som den vi desværre ikke fik afholdt i 2020.

COVID19 situationen udvikler sig dag for dag og det er som bekendt svært at spå – især om fremtiden. Men vi er optimistiske, har JA-hatten på og synes, vi ser tegn i sol og måne på, at vi snart kan komme ud og rejse igen.

For det første er der taget mange skrappe tiltag i brug for at begrænse smitten i mange lande, og det bør snart begynde at slå igennem på tallene. For det andet tales der om vacciner i mange afskygninger. Om det går så hurtigt, at vi kan blive vaccineret inden marts, er ikke på tapetet, men vi kan jo blive overraskede. Andre ting der er på tapetet, som kan betyde meget for rejserne, er derimod regionale åbninger i flere europæiske lande, og det kan medføre, at vi flytter DA-Masters til f.eks. Portugal eller Spanien.  Sidst kan lyn-coronatests i lufthavnene være en måde, hvor rejser kan tillades.

Ind til da beder vi venligst om jeres opbakning – tilmeld jer i Golfbox og så følger vi udviklingen tæt og vil løbende holde jer orienteret om vores overvejelser i den ene eller den anden retning!

Tilmelding her