Søndag d. 20. august afholdtes Race to Phuket i Næstved Golfklub og udover flotte præmier fra ZONE, Skovlyst og K-Finans, var der tre landsfinalepladser og ikke mindst point til Race to Morocco Masters Ranglisten at spille om.

Og det var de sidstnævnte Christian Dunker og Carsten Pedersen fra Helsingør Golfklub var kommet efter, og de fik fuld bonus efter to flotte runder i hhv. 69 og 71 netto.

Næstbedste hold blev Julia Rasmussen og Amanda Vanggaard, Furesø og Maribo Sø, med 146 netto. De var kun en bedre end deres medspillere, Jacob Mayer og Martin Konstantinovitsch, Vallø, i 147 netto. 4. Pladsen blev vundet af Mette Tønder og Morten Berger, Oure, i 153 netto, mens Finn Kristensen og Michael Pedersen tog sig af 5. pladsen i 156 netto.

Heldigste kvinde blev Susanne Findsen, Ledreborg, der vandt Duftsæt til badeværelset sammen med badehåndklæder fra ZONE.

Nærmest Pinden udsat af Skovlyst gik til Mette Tønder med 3,29 på Næstved Golfklubs første hul.

Banen stod flot på denne skønne sommerdag, hvor deltagerne foretrak at præmieoverrækkelsen blev afholdt i skyggen på terrassen med måske Danmarks bedste udsigt!

Med max. point rykkede Carsten Pedersen tilbage på førstepladsen af Race to Morocco Ranglisten, men s Christina rykkede ind på en femteplads, mens Michael Pedersen, der er kommet sent i gang, nu befinder sig på den afgørende 10. plads. (De ti bedste på ranglisten efter d. 9. oktober vinder rejsen til Morocco Masters i Agadir d. 9.-16. 24). Der er stadig mange tællende turneringer tilbage at samle point i og kun 450 point skiller nr. 9 og nr. 18!

Se ranglisten på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/orderofmerit/194441

Allerede i den kommende weekend er der 4 turneringer at samle point i; d. 25.5. afholdes der DM i Firmagolf på Langesø (start kl. 12.00) og dagen efter har vi dobbelturnering på Langesø med både WAGC og Race to Phuket og søndag bliver vi på Fyn og afholder WAGC på Great Northern (green fee kun kr. 600 – NB! Begrænset deltagerfelt, så først til mølle!).

Tilmeld dig på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/customer/316/schedule