Book en professionel caddie!

Book en professionel caddie allerede i dag. Vil du gøre noget ekstra ud af din golfdag, er der her en ny ide: Book din egen professionelle tour-caddie!

Thomas Søby er i dag professionel caddie på Europa Touren. Han har også tidligere gået for den danske top-spiller, Anders Hansen, både på Europa Touren og PGA Tour i USA. Thomas er også en habil spiller selv med 2 i handicap.

Thomas har indvilliget i at vi kan “leje” ham ud til særlige lejligheder!

Forestil dig en lodtrækning om morgenen inden runden blandt alle dine gæster – og een af dem får en rigtig tour caddie med ud på runden! Selvfølgelig med caddievest med spillerens navn på!

Få et godt tilbud på en tourcaddie

Book en professionel caddie og oplev, hvordan det kan gøre en verden til forskel på en runde. han hjælper dig til at forestage det rigtige køllevalg, læser dine puttelinjer, finder dine bolde og er i det hele taget en god støtte under hele runden.

Thomas har også stillet op for juniorafdelingen i en klub, hvor han fortalte oom livet som caddie, krydret med historier om de store spille bag kulissen. Han kan også gå med dem på banen og lære dem en hel del om course-management, og der er helt sikkert slag at spare, ved at tænke sig om en ekstra gang.

Som den skotske spiller sagde, da han en sjælden gang havde flottet sig lidt ekstra og hyret en caddie: “er du god til at finde bolde?”, spurgte han caddien. Caddien svarede “ja, sir. Det skulle jeg nok mene.” Spilleren: “Så tag og find nogen, så vi kan komme i gang!”

Kontakt Green Time, for et tilbud på en vaskeægte tourcaddie, 20 16 45 47!