Vind finalerejsen til Marokko – i hver turnering!

Best Friends Foursome spilles på 27. år! Foursome er den sjoveste men måske også den sværeste spilleform, hvor to spillere skiftes til at slå. Turneringsformen er kun sjældent brugt, men bruges i regionsturneringer, divisionsturneringen og i landsholdsturneringer – og mest kendt er den nok for Ryder Cup.

Den er sjov fordi, man er 100% afhængige af hinanden. Og den er svær fordi man skal kunne abstrahere fra makkerens evt. begrænsninger!

Der spilles tre turneringer og vinderparret i hver turnering vinder rejsen til Marokko!

Den første Best Friends Foursome spilles på Danmarks bedste golfbane i 2023 (ifølge Golf World Rewards), Lübker Golf Resort, d. 6.-7. juli. Det koster kun kr. 995 at deltage på Lübker og i prisen indgår green fee for to runder, frokost torsdag d. 6. juli (hotdogs på Henriks terrasse), middag om aftenen (to retter i Brasseriet) og frokost d. 7. juli. Og naturligvis flotte præmier fra ZONE, K-Finans og Skovlyst.

Den næste turnering er på Araslöv Golf Resort i Sverige, hvor vi benytter os af den lave svenske krone til at levere et knaldtilbud! Kr. 1.995 pr. person for overnatning, morgenmad, middag og frokost, samt to runder golf på de to forskellige baner. Datoen er d. 3. og 4. august. (Det er muligt at booke en green fee og overnatning dagen inden, så man kan lave en lille tur ud af det!).

Den tredje og sidste Best Friends Foursome spilles på Simon’s Golf Club i Nordsjælland over 18 huller, og der koster kun kr. 795 pr. person at spille den eksklusive bane, med frokost og flotte præmier!

Alle tre vinderpar vinder en rejse til finalen i Marokko i januar!

Alle tre turneringer tæller naturligvis til Race to Morocco Masters Ranglisten, hvor de 10 bedste vinder rejsen til Marokko d. 9.-16. marts 2024! Læs mere og tilmeld jeres hold på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/customer/316/schedule