Kun to spillere formåede at spille bedre end hcp., og det var Julia Rasmussen fra Furesø og Brian Eriksson fra Ishøj. Brian Eriksson har vundet 3 ud af de 4 turneringer, han har deltaget i indtil nu. I Værløse vandt han med -2, I Harekær i + 5 med makkeren, Per Jørgensen og i Simon’s med -1. Brian deler 1. førstepladsen med Carsten Pedersen, der ligger øverst, fordi han har spillet en turnering mere. Ved pointlighed er det den, der har spillet flest turneringer, der trækker det længste strå.

Julia Rasmussen havde en forrygende dag; ikke alene gik hun videre i D-rækken, men hun var også heldigste kvinde, da hun vandt lodtrækningspræmien fra ZONE!

I A-rækken lå Pernille Midtgaard længe til sejren, men en dårlig afslutning blev dyr. Rene Remod, der var med i Verdensfinalen i Malaysia sidste år, sluttede til gengæld stærkt af på sidste 9, og begge endte i 77 netto (+5). Med lavere hcp. klemte Rene sig dermed lige forbi Pernille. Også i E-rækken blev det tæt. Flemming Møller gik i 72 netto og det samme gjorde Henrik Olsen, men det lavere hcp. gav Flemming fordelen.

Resultatet af WAGC på Simon’s d. 26.5.:

A-rækken: Rene Remod Smidt, Albertslund, 77 netto (+5)

B-rækken: Frederik Fricke, Simon’s, 77 netto (+5)

C-rækken: Ole Dybdal Nielsen, Simon’s, 74 netto (+2)

D-rækken: Julia Rasmussen, Furesø, 71 netto (-1)

E-rækken: Flemming Dan Møller, Simon’s, 72 netto (0)

Nærmest pinden udsat af K-Finans på B1 blev vundet af Thomas Haxman, Royal Golf med 5 m.

ZONE-præmierne blev vundet af:

  1. Brian Eriksson, Ishøj, 71 netto (-1)
  2. Henrik Olsen, Simon’s, 72 netto (0)
  3. Hans Henrik Blumensaadt, Brøndby, 73 (+1)
  4. Henrik Bisgaard, Langesø, 73 (+3)

I næste uge er der WAGC på Hammel, lørdag d. 3.6. mens der spilles Race to Phuket på Skovbo d. 4.6. og på Sydsjælland d. 5.6.

Læs mere og tilmeld dig på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/customer/316/schedule

Se ranglisten HER