11 under handicap eller 4 over i World Amateur Golfers og Race to Mexico

Så stor kan forskellen være, for at kvalificere sig til Landsfinalen i World Amateur Golfers Championship

Den første weekend i maj var der sæsonstart for Green Time’s omfattende turneringsprogram, der i år tæller mere end 50 turneringsdage.

D. 30.4. spilledes der World Amateur Golfers i Værløse og her forbløffede Michael Larsen fra The Scandinavian Golf Club alle ved at score 4 over banens par brutto, og med 15 slag, gav det den laveste score i World Amateur Golfers’ historie i -11. Michael fortalte, at han hele vinteren har slået 1.200 bolde hver uge på Smørums træningsbane, og den indsats har tydeligvis givet bonus. Vi er spændte på at se Michaels handicap, når han stiller op til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 6. september.

D. 2. maj var 75 netto (+4) nok til at kvalificere sig til Landsfinalen i række B. Rune Bak fra Ledreborg Golfklub, var taget hjem før præmieoverrækkelsen i sikker forvisning om, at han ikke var gået videre. Sådan er golf også!

Imellem de to WAGC-dage blev der afholdt Race to Mexico, der er en søsterturnering til World Amateur Golfers for to-mands hold, i Harekær for første gang. Harekær var et populært nyt bekendtskab for banen er både interessant og udfordrende. Ikke mindst de to afslutningshuller, 17 og 18, er meget stærke. De tre bedste hold gik videre til Landsfinalen, ligeledes på Lübker Golf Resort, og her var +12 faktisk nok til at kvalificere sig!

I World Amateur Golfers Championship spilles der I fem rækker fra +8 til 25,4 i hcp. (Man kan godt tilmelde sig med højere, men skal spille fra 25,4). De fem rækkevindere fra hver turnering går videre til Landsfinalen på Lübker, og de fem rækkevindere herfra udgør det landshold, der skal kæmpe mod tilsvarende landshold fra 40 andre lande i Verdefinalen i Mexico. I hver af de ca. 25 kvalifikationsturneringer er der præmier fra ZONE til de 4 bedste på tværs af rækkerne efter de fem rækkevindere er fundet. Der er også en nærmest pinden præmie fra K-Finans i hver af turneringerne.

Alle resultater og hele turneringskalenderen kan ses HER

Mads Aaberg scorede 68 netto i Vallø, men det var ikke nok til at kvalificere sig. I stedet vandt han det flotte bord fra ZONE