Vil du spille for Danmark?

Spil med i World Amateur Golfers Championship
– og vind en plads på det danske landshold i Verdensfinalen på den tropiske ø, Phuket, i Thailand!

Tilmeld dig her

Det, der normalt kun er elitespillere forundt, kan nu blive virkelighed for dig – at spille på et dansk landshold mod 30-40 andre lande!

World Golfers Championship spilles på ca. 25 baner fordelt over hele landet, og i følgende 5 handicap-rækker:

< 0-5,4
5,5-10,4
10,5-15,4
15,5-20,4
20,5-25,4

Alle kan deltage, blot de er fyldt 18 år senest d. 31.12.23. Man kan også deltage med højere hcp. men skal spille fra 25,4.

Vinderen af hver række går videre til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 9. september 2024, hvorfra vinderen af hver række vil udgøre det 5 mand store landshold, der skal 8 dage til den tropiske paradis-ø, Phuket, i Thailand, bo på luksuriøst femstjernet hotel og spille nogle helt fantastisk flotte baner.

Læs om finalen her
Det koster det

Det koster kun kr. 350,- per person at deltage. Dertil kommer evt. green fee i den pågældende klub (Ca. kr. 200-450) – medlemmer betaler ikke green fee, ligesom eventuelle aftaler, klubben måtte have, overholdes, d.v.s. DGU’s fritspilskort, naboaftaler osv. Banerne har derudover en meget attraktiv green fee på dagen.

(I landsfinalen skal der kun betales kr. 300, som dækker green fee og frokost).

Tilmelding her
Race to Phuket – World Amateur Golfers Invitational

Er en to-mands holdturnering, der afholdes sideløbende med World Amateur Golfers Championship. Der spilles på 10 baner rundt om i landet, og de tre bedste hold hvert sted kvalificerer sig til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 10. september (dagen efter Landsfinalen i WAGC). Det bedste to-mandshold i Landsfinalen kommer til Phuket i Thailand og deltager i WAGI-turneringen, der afholdes sideløbende med Nationsturneringen. Den eneste forskel er, at her kan man deltage med op til 36 i hcp.

VIL DU VÆRE SIKKER PÅ AT KOMME MED TIL PHUKET?

Så kan du rent faktisk også købe dig en plads i WAGCI. Det koster kun kr. 16.500 + flybilletten (ca. 7.000 kr.). Oplevelsesmæssigt er der ikke forskel på at deltage i de to turneringer. Og vi vil godt love, at du er med til et show og en turnering, man ikke finder magen til! (Hvis du skulle kvalificere dig alligevel, refunderer vi selvfølgelig dit deltagergebyr og flybillet!). Kontakt Green Time, hvis du vil have en golfoplevelse uden sidestykke, hb@green-time.com.

Vi glæder os til at se jer!

Vil du spille for Danmark?

Spil med i World Amateur Golfers Championship.

World Amateur Golfers information

Herunder finder du praktisk information om World Golfers.

Hvem kan deltage

Alle der er medlem af en klub under Dansk Golf Union (el. tilsv. udenlandsk) og har max. hcp. 25,4 (Eller højere, men skal så spille fra 25,4 på dagen). Deltagerne skal være fyldt 18 år senest d. 31. december 2023. Det er muligt at deltage på flere baner.

Turneringsform

Turneringsformen er individuel slagspil. Dog kan man max. score +5 på et enkelt hul (brutto), d.v.s. man kan max. score en 8’er på et par 3 hul, en 9’er på et par fire og en 10’er på et par 5. Det er de samme regler som verdensfinalen afvikles efter. Der spilles i fem rækker: 0-5,4; 5,5-10,4; 10,5-15,4; 15,5-20,4 og 20,5-25,4.

Hyggeligt samvær

Turneringerne afvikles fortrinsvis som gunstart. Der indgår ingen forplejning udover, hvad der måtte findes i startposen, men vi kan sørge for, at det er muligt at bestille morgenmad, og restauranten skal nok stå klar med et lækkert tilbud, når I kommer ind fra runden.

Præmier

Vinderen af hver række går videre til Landsfinalen og derudover er der andre flotte præmier uanset række. Bl.a. til nærmest pinden fra K-Finans, og lækre ting fra ZONE Danmark og smagsprøver fra Skovlyst. Vinderen af hver række går videre til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 9. september.

Landsfinalen

Vinderen af hver af de fem rækker i de indledende turneringer går videre til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 9. september. I landsfinalen betales en fee på kr. 300 der inkluderer green fee og frokost. De fem rækkevindere i Landsfinalen udgør det landshold, der skal til Phuket i Thailand d. 25.10.-2.11.2024.(man flyver fra DK (seneste d. 24.10. og er hjemme igen d. 3.11.)

Deltagerpris

Prisen for at deltage er: kr. 350. Hver deltager modtager tre bolde fra Titleist i startgave.

Derudover skal hver deltager evt. afregne green fee i den pågældende klub på dagen. Medlemmer skal ikke betale green fee, ligesom evt. aftaler bliver respekteret, f.eks. DGU’s fritspilskort, naboaftaler osv. Som regel vil der også være et attraktivt greenfee tilbud på dagen (kr. 200 – 450 pr. bane).

Regler for afmelding

Tilmelding er bindende. Afbud kan ske indtil 30 dage før spilledato mod administrationsgebyr på 25% – efter denne dato er refusion ikke mulig.

Tilmeld dig her
Medlemmer i hjemmeklubben skal (naturligvis) ikke betale green fee, når de spiller med i World Amateur Golfers, ligesom de fleste klubber respekterer evt. aftaler, de måtte have indgået som f.eks. naboaftaler, DGU fritspilskort o. lign. Green fee på dagen for ikke-medlemmer, der ikke har en aftale i forvejen, er som regel meget fordelagtig og normalt som minimum klubbens gæste-greenfee.

Landsfinalen

09.09.2024 på DP World Tour-banen, Lübker Golf Resort (Finaledeltagere skal her kun betale kr. 300 i green fee inkl. frokost).

Verdensfinalen

24.10. – 03.11.2024 på den tropiske paradis-ø, Phuket i Thailand (afrejse d. 24.10. og hjemkomst d. 03.11.24)

World Golfers Invitational – The Race to Phuket.

Der er en chance mere for at komme med til Verdensfinalen på Phuket, Thailand! Nemlig ved at deltage i to-mandsturneringen RACE TO PHUKET – WAGI, om to pladser i World Amateur Golfers Invitational. WAGI afholdes sideløbende med WAGC, og er for arrangører, celebrities, sponsorer og særlige gæster fra de enkelte lande. Der afholdes 10 indledende turneringer, og de tre bedste hold fra hver turnering kvalificerer sig til Landsfinalen i WAGI d. 10. september på Lübker Golf Resort (dagen efter Landsfinalen i WAGC).

Det er også muligt at købe sig direkte adgang til en uforglemmelig oplevelse i Verdensfinalen på Phuket i Thailand, d. 24.10. – 03.11.24 Det koster kun kr. 16.500 + flybillet (Ca 7.000). Man deltager så i WAGI, der afholdes sideløbende med WAGC. Oplevelsesmæssigt er der ingen forskel på de to turneringer. I 2019 deltog 10 spillere fra Danmark i WAGI. Og i 2022 deltog der ligeledes 10 spillere. I 2023 deltog 20 WAGI spillere! I skrivende stund er der allerede 6 tilmeldte og aftalen er, at skulle man efterfølgende gå hen og vinde rejsen til Phuket, betaler man selvfølgelig ingenting, selv om man har tilmeldt sig WAGI! Kontakt Green Time, hvis du kunne være interesseret i at købe rejsen til Phuket (hb@green-time.com).

Kalender –

Se oversigten HER

Resultater & Startlister for de enkelte afdelinger i “World Amateur Golfers Championship”: (Resultat samme dag de er afviklet).
På Green Times GolfBox site kan du finde alle turneringens start- og resultatlister. Find den turnering, som har din interesse, – brug evt. dato som guide.
Klik her for startlister og resultater.
Startlisterne er klar ca. kl. 12.00 dagen før turneringen afvikles – da vi kører med elektronisk scoreindtastning kan du følge med i livescore. Bemærk at startlisten kan ændre sig helt op til start, så kig alligevel efter på det scorekort, du får udleveret.
To af sportens største navne bakker op om World Golfers Championship;


Annika-Sorenstam1
Annika Sörenstam er medlem af WGC Advisory Board og bakker op om turneringen

8-5-2016 Champions Tour 2016, Insperity Invitational, The Woodlands CC, The Woodlands, TX, USA. 06-08 May. Jesper Parnevik of Sweden holding the trophy after winning the 2016 Insperity Invitational.
Jesper Parnevik, der her holder trofæet, som han vandt i Insperity Invational på Champions Tour, afløser Arnold Palmer som Patron for World Golfers Championship

Fredensborgvindere
Vinder i Fredensborg 2019 – 2 af disse vandt også deres rækker i Landsfinalen og repræsenterede Danmark ved Verdensfinalen på Borneo!

Verdensfinalen spilles på den tropiske paradis-ø, Phuket i Thailand, d. 25.10. – 03.11. 2024. 9 dage med 6 runder golf på baner af verdensklasse og med hold fra mere end 40 andre lande!

Deltagerne bor på det meget lækre femstjernede Angsana Laguna Phuket. Læs om hotellet HER

De fire mesterskabsbaner er:
Red Mountain, der er en junglebane, der opfylder alle forventninger om at spille en bane i troperne!
Læs om Red Mountain HER

Blue Canyon, Der i mange år, var nr. 1 bane i Asien. Adskillige store mesterskaber ar afviklet her med bl.a. Tiger Woods. Banen har netop gennemgået en større renovering, der har forbedret kvaliteten på Fairways og greens.

Læs om Blue Canyon HER

Blue Canyon Lakes Course. Nr. 2 bane på Blue Canyon, der som navnet antyder, har en del vand i spil! En virkelig flot, spændende og udfordrende bane.

Læs om Lakes Course HER

Laguna er hotellets egen bane, og som navnet antyder er der også en del vand i spil her.
Læs om Laguna HER

Brian Sørensen deltog i Verdensfinalen 2019 på Borneo; læs hans beretning her.

Se udsendelsen fra 2019 verdensfinalen i Sabah, Borneo, Malaysia her.

Se udsendelsen fra 2018 verdensfinalen i Johor Bahru, Malaysia her.

Se også udsendelsen fra 2017 verdensfinalen i Durban, Sydafrika her.

Udover holdturneringen kårer man også de tre bedste i hver hcp. række, så der er også mulighed for at blive individuel verdensmester!

Se den internationale side for World Amateur Golfers her.

De fire baner, der lægger græs til Verdensfinalen i World Amateur Golfers Championship er alle af meget høj klasse.
Se stemningsbilleder fra tidligere turneringer

Turneringsinformation
Hvem kan deltage

Alle der er medlem af en klub under Dansk Golf Union (el. tilsv. udenlandsk) og har max. hcp. 25,4 (Eller højere, men skal så spille fra 25,4 på dagen). Deltagerne skal være fyldt 18 år senest d. 31. december 2023. Det er muligt at deltage på flere baner.

Turneringsform

Turneringsformen er individuel slagspil. Dog kan man max. score +5 på et enkelt hul (brutto), d.v.s. man kan max. score en 8’er på et par 3 hul, en 9’er på et par fire og en 10’er på et par 5. Det er de samme regler som verdensfinalen afvikles efter. Der spilles i fem rækker: 0-5,4; 5,5-10,4; 10,5-15,4; 15,5-20,4 og 20,5-25,4.

Hyggeligt samvær

Turneringerne afvikles fortrinsvis som gunstart. Der indgår ingen forplejning udover, hvad der måtte findes i startposen, men vi kan sørge for, at det er muligt at bestille morgenmad, og restauranten skal nok stå klar med et lækkert tilbud, når I kommer ind fra runden.

Præmier

Vinderen af hver række går videre til Landsfinalen og derudover er der andre flotte præmier uanset række. Bl.a. til nærmest pinden fra K-Finans, og lækre ting fra ZONE Danmark og smagsprøver fra Skovlyst. Vinderen af hver række går videre til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 9. september.

Landsfinalen

Vinderen af hver af de fem rækker i de indledende turneringer går videre til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 9. september. I landsfinalen betales en fee på kr. 300 der inkluderer green fee og frokost. De fem rækkevindere i Landsfinalen udgør det landshold, der skal til Phuket i Thailand d. 25.10.-2.11.2024.(man flyver fra DK (seneste d. 24.10. og er hjemme igen d. 3.11.)

Deltagerpris

Prisen for at deltage er: kr. 350. Hver deltager modtager tre bolde fra Titleist i startgave.

Derudover skal hver deltager evt. afregne green fee i den pågældende klub på dagen. Medlemmer skal ikke betale green fee, ligesom evt. aftaler bliver respekteret, f.eks. DGU’s fritspilskort, naboaftaler osv. Som regel vil der også være et attraktivt greenfee tilbud på dagen (kr. 200 – 450 pr. bane).

Regler for afmelding

Tilmelding er bindende. Afbud kan ske indtil 30 dage før spilledato mod administrationsgebyr på 25% – efter denne dato er refusion ikke mulig.

Tilmeld dig her
Program og baner
Resultat- og startliste
Medlemmer i hjemmeklubben skal (naturligvis) ikke betale green fee, når de spiller med i World Amateur Golfers, ligesom de fleste klubber respekterer evt. aftaler, de måtte have indgået som f.eks. naboaftaler, DGU fritspilskort o. lign. Green fee på dagen for ikke-medlemmer, der ikke har en aftale i forvejen, er som regel meget fordelagtig og normalt som minimum klubbens gæste-greenfee.

Landsfinalen

09.09.2024 på DP World Tour-banen, Lübker Golf Resort (Finaledeltagere skal her kun betale kr. 300 i green fee inkl. frokost).

Verdensfinalen

24.10. – 03.11.2024 på den tropiske paradis-ø, Phuket i Thailand (afrejse d. 24.10. og hjemkomst d. 03.11.24)

World Golfers Invitational – The Race to Phuket.

Der er en chance mere for at komme med til Verdensfinalen på Phuket, Thailand! Nemlig ved at deltage i to-mandsturneringen RACE TO PHUKET – WAGI, om to pladser i World Amateur Golfers Invitational. WAGI afholdes sideløbende med WAGC, og er for arrangører, celebrities, sponsorer og særlige gæster fra de enkelte lande. Der afholdes 10 indledende turneringer, og de tre bedste hold fra hver turnering kvalificerer sig til Landsfinalen i WAGI d. 10. september på Lübker Golf Resort (dagen efter Landsfinalen i WAGC).

Det er også muligt at købe sig direkte adgang til en uforglemmelig oplevelse i Verdensfinalen på Phuket i Thailand, d. 24.10. – 03.11.24 Det koster kun kr. 16.500 + flybillet (Ca 7.000). Man deltager så i WAGI, der afholdes sideløbende med WAGC. Oplevelsesmæssigt er der ingen forskel på de to turneringer. I 2019 deltog 10 spillere fra Danmark i WAGI. Og i 2022 deltog der ligeledes 10 spillere. I 2023 deltog 20 WAGI spillere! I skrivende stund er der allerede 6 tilmeldte og aftalen er, at skulle man efterfølgende gå hen og vinde rejsen til Phuket, betaler man selvfølgelig ingenting, selv om man har tilmeldt sig WAGI! Kontakt Green Time, hvis du kunne være interesseret i at købe rejsen til Phuket (hb@green-time.com).

Kalender –

Se oversigten HER

Resultater & Startlister for de enkelte afdelinger i “World Amateur Golfers Championship”: (Resultat samme dag de er afviklet).
På Green Times GolfBox site kan du finde alle turneringens start- og resultatlister. Find den turnering, som har din interesse, – brug evt. dato som guide.
Klik her for startlister og resultater.
Startlisterne er klar ca. kl. 12.00 dagen før turneringen afvikles – da vi kører med elektronisk scoreindtastning kan du følge med i livescore. Bemærk at startlisten kan ændre sig helt op til start, så kig alligevel efter på det scorekort, du får udleveret.
To af sportens største navne bakker op om World Golfers Championship;


Annika-Sorenstam1
Annika Sörenstam er medlem af WGC Advisory Board og bakker op om turneringen

8-5-2016 Champions Tour 2016, Insperity Invitational, The Woodlands CC, The Woodlands, TX, USA. 06-08 May. Jesper Parnevik of Sweden holding the trophy after winning the 2016 Insperity Invitational.
Jesper Parnevik, der her holder trofæet, som han vandt i Insperity Invational på Champions Tour, afløser Arnold Palmer som Patron for World Golfers Championship

Fredensborgvindere
Vinder i Fredensborg 2019 – 2 af disse vandt også deres rækker i Landsfinalen og repræsenterede Danmark ved Verdensfinalen på Borneo!
Verdensfinalen

Verdensfinalen spilles på den tropiske paradis-ø, Phuket i Thailand, d. 25.10. – 03.11. 2024. 9 dage med 6 runder golf på baner af verdensklasse og med hold fra mere end 40 andre lande!

Deltagerne bor på det meget lækre femstjernede Angsana Laguna Phuket. Læs om hotellet HER

De fire mesterskabsbaner er:
Red Mountain, der er en junglebane, der opfylder alle forventninger om at spille en bane i troperne!
Læs om Red Mountain HER

Blue Canyon, Der i mange år, var nr. 1 bane i Asien. Adskillige store mesterskaber ar afviklet her med bl.a. Tiger Woods. Banen har netop gennemgået en større renovering, der har forbedret kvaliteten på Fairways og greens.

Læs om Blue Canyon HER

Blue Canyon Lakes Course. Nr. 2 bane på Blue Canyon, der som navnet antyder, har en del vand i spil! En virkelig flot, spændende og udfordrende bane.

Læs om Lakes Course HER

Laguna er hotellets egen bane, og som navnet antyder er der også en del vand i spil her.
Læs om Laguna HER

Brian Sørensen deltog i Verdensfinalen 2019 på Borneo; læs hans beretning her.

Se udsendelsen fra 2019 verdensfinalen i Sabah, Borneo, Malaysia her.

Se udsendelsen fra 2018 verdensfinalen i Johor Bahru, Malaysia her.

Se også udsendelsen fra 2017 verdensfinalen i Durban, Sydafrika her.

Udover holdturneringen kårer man også de tre bedste i hver hcp. række, så der er også mulighed for at blive individuel verdensmester!

Se den internationale side for World Amateur Golfers her.

De fire baner, der lægger græs til Verdensfinalen i World Amateur Golfers Championship er alle af meget høj klasse.
Se stemningsbilleder fra tidligere turneringer
Sponsorer