Green Time har fået et helt enestående tilbud på Great Northern mandag d. 14.8.; spil på den fantastiske bane og bo i en af de luksuriøse værelser for blot kr. 1.500 per person!

Og det slutter ikke her; d. 27.8. har vi endnu et fantastisk Great Northern tilbud; spil med i WAGC og betal kun kr. 600 i green fee!

Har man endnu ikke spillet Great Northern, skylder man sig selv denne oplevelse! Og har man spillet den en gang, så ved man også, at man gerne vil spille den igen!

Great Northern kan måle sig med de bedste baner i verden. Opgave til arkitekten fra Nicklaus design var klar fra begyndelsen: Tegn 18 spektakulære huller – alle skal have en Wauw-effekt! Og alle hullerne er meget spændende. En gigantisk sø blev genskabt ved at slukke for pumperne og agerland blev til sø. Vandet går igen på rigtig mange af hullerne, hvor fairways og greens løber langs med vandet. Mange steder bygget op af træværk, så kanten mellem succes og fiasko er skarpt defineret!

Men Great Northern imponerer også ved sine velplejede fairways, tees og greens. Alt ved Great Northern udstråler klasse fra øverste hylde. Klubhus, træningsbane, hotel og spa er ingen undtagelse.

Skriv til hb@green-time.com hvis du vil benytte dig af ovenstående tilbud. Bemærk, at der er tale om et undtagelsesvis exceptionelt tilbud, og der er begrænsede værelser til rådighed. Først til mølle gælder!

Bemærk at vi dagen efter, d. 15.8. afholder DM i Firmagolf. Det er en turnering for to-mandshold, hvor man spiller stableford med hver sin bold og scoren for de to lægges sammen. Det koster kr. 4.000 (+moms) for et hold og i prisen indgår green fee, morgenmad, baneforplejning, frokost og præmier. De tre bedste hold kvalificerer sig til Landsfinalen i Svendborg, hvor de to bedste hold vinder rejsen til Kileen Castle i Irland. Kileen Castle ligger en halv time nordvest for Dublin og deres Nicklaus-bane var vært for Solheim Cup i 2011.