Søndag d. 23. og mandag d. 24. maj afholdes hhv. Race to Mexico på den anmelderroste Langesø Golf og World Amateur Golfers på Svendborgs populære bane.

Begge turneringer giver mulighed for at vinde en plads i Verdensfinalen i Mexico. Race to Mexico er en turnering for to-mandshold. De tre bedste par på søndag går videre til Landsfinalen på Lübker d. 5.9.

World Amateur Golfers spilles i fem rækker op til hcp. 25,4 (man kan deltage med højere hcp. men skal spille fra 25,4). De fem rækkevindere går videre til Landsfinalen på Lübker d. 6. september. De fem rækkevindere her, udgør det Landshold, der skal til Mexico d. 16.-23. oktober.

Alle deltagere modtager 3 bolde fra Titleist og der er præmier til de 4 bedste fra ZONE og nærmest pinden udsat af K-Finans.

I har selvfølgelig regnet ud, at det gælder om at kvalificere sig i begge turneringer, så man har to chancer på Lübker i september!

Læs mere om turneringerne og tilmeld jer her: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/customer/316/schedule