Årets Landsfinale i Lintrup & Norgart Open blev en tæt affære på Svendborgs flotte anlæg. Der var annonceret regn hele dagen, men da det kom til stykket, stoppede regnen en time før gun-starten og vejret blev rigtig flot om end en del blæsende.

Bedste hold blev BB Fugeentreprise med Jens Berger og Bo Bjerre med 69 point efter to stabile runder i 35 og 34 point. Det var kun et slag bedre end ”Den hvide hånd” med Thomas Ejsing og Michael Pedersen, hvor sidstnævnte præsterede dagens flotteste runde i 41 point. Tredjepladsen og den sidste plads i finalen i Portugal gik til Morten Meyer Roesgaard og Christen Mandrup-Poulsen fra KASA Gruppen med 67 point. Den uheldige fjerdeplads gik til Skandibo Consult med Arne Jensen og Rune bak i 66 point. Dernæst var der et lille spring til 7. pladsen i 57 point og en hele 4 hold på 56 point.

Arne Jensen var særlig skarp på par tre hullerne som han spillede under par og det gav også nærmest pinden udsat af K-Finans.

Derudover var der flotte præmier fra ZONE, Mont Blanc, Ludvig Bjørns Vinhandel, Leisner Vine og Katerina Pitzner (sidstnævntes præmie, som var et diamanthalsbånd til den første Hole In One blev desværre ikke uddelt!).

Se hele resultatlisten https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030…

De tre bedste hold vinder en plads i finalen i Portugal, til det femstjernede Marriott Praia D’El Rey og de tre fantastiske baner, Praia D’El Rey, Royal Obidos og West Cliffs. Finaledeltagerne flyver direkte med TAP til Lissabon.

I finalen får de følgeskab af et TV hold fra TVMidtVest og de tre finalehold fra sidste års DM i Firmagolf!