Efterårsrejsen 2020 skal gå til den fremragende Ballesteros bane “Oliva Nova” med uovertrufne træningsfaciliteter. Lad John hjælpe dig på vej med gode råd – træningsøvelser – og “course management”, så du kommer ned på det handicap din indsats gør dig fortjent til. Der er ikke noget værre i golf, end at komme på et galt spor. Det koster så meget at komme tilbage til noget, der virkede.

Træningsanlægget er stort set lige udenfor døren og tee off til hul 1, er vel 50 m fra hotellet. Mere velegnet kan det næppe findes.

Vi bor i det herlige Hotel Oliva Nova, med dejlige lyse værelser med god plads, på 1. sal med balkon  og i stueetagen med udgang til en lille have. Her er alt, hvad du forestiller dig, der skal være i et hotel på dette niveau.

Nu foregår rejsen i oktober, så man kan godt forvente, at poolen er varm nok, selvom Alicante i denne periode ligger på 20 gr. som gennemsnitlig dagstemperatur. Også indendørs er et helt vidunderligt pool anlæg med sauna og alt, hvad du drømmer om fra massage til skønheds behandlinger.

I pakken indgår 5 trænings lektioner typisk fra 09.30 til 11.00 –  vore starttider på banen  ligger fra 11.30 – 12.00.

I pakken indgår fri trolley. Banen er ganske flad så buggy er kun nødvendig, hvis bentøjet er lidt medtaget.

Vi flyver fra København med Norwegian kl. 12.00 og lander i Alicante kl. 15.20 – så vi er fremme og kan checke in, få et bad, inden vi samles til velkomstmiddagen kl. 20.00.

I middagen indgår drikkevarer som øl eller en 1/2 flaske vin per næse, samt te eller kaffe efterfølgende.

Kun kr. 9.995 per person i delt dobbeltværelse.

Læs mere om rejsen og tilmeld dig her