I lang tid var det helt omsonst at nævne det gode vejr, når vi har omtalt WAGC og Race to Phuket- turneringerne, men i Svendborg d. 1.7. viste vejret sig som en faktor igen.

En frisk vind og regnbyger med jævne mellemrum, gjorde det ikke helt let. Bedst af alle var Dennis Rasmussen fra Svendborg i C-rækken med 68 netto. Dennis er kun på sit andet år som golfspiller; ”Det er første gang, jeg har deltaget i noget, så stort og spændende, som WAGC!”

I B-rækken præsterede vinderen af Danish Masters i Agadir i Marokko i marts, Frank Jelmo endelig at kvalificere sig til Landsfinalen. Formen har ikke helt levet op til det gode resultat i marts, men det kan være, det er ved at vende. Tålmodighed betaler sig i WAGC – og på Race to Morocco Ranglisten, hvor Frank nu indtager 3. pladsen. Dennis scorede top-pointene på 1.200! Stiwi Courage fra The Scandinavian har kun spillet tre turneringer og indtager 16. pladsen, mens Vivian Lindberg, Blåvandshuk, er nr. 23 efter kun to turneringer!

Heldigste kvinde i Sevndborg blev Vibeke Kristensen, der vandt det flotte gavesæt fra ZONE.

Per Jørgensen, Værebro, kom nærmest pinden på hul 6 med 1,85m. og vandt præmien fra K-Finans.

De fem rækkevindere:

A-rk: Lars Rosener, Svendborg, netto 75 (+3)

B-rk: Frank Jelmo, Ledreborg, netto 75 (+3)

C-rk: Dennis Rasmussen; Svendborg, netto 68 (-4)

D-rk: Jan Schou, Svendborg, netto 73 (+1)

Vinderne af ZONE og Skovlyst præmierne:

  1. Vivian Lindenberg, Blåvandshuk, netto 72 (0)
  2. Gert Andreasen, Svendborg, netto 74 (+)
  3. Stiwi Courage, The Scandinavian, netto 75 (+3)
  4. John Vedstesen, Svendborg, netto 75 (+3)
  5. Zapp Nielsen, Svendborg, netto 75 (+3)

D. 2.7. spilles der WAGC I Greve Golfklub og d. 6.-7. juli er der Best Friends Foursome på Lübker over to dage med middag og 2x frokost for kun kr. 995 per person! Lørdag d. 8. er der Race to Phuket på Lübker. Se mere på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/customer/316/schedule