Kim Korsgaard fra The Scandinavian har for alvor meldt sig ind i kampen om at vinde Ranglisten, Race to DA-Masters. Jacob Larsen leverede endnu et godt resultat i Hedensted.

Jacob Larsen fra Aarhus Aadal Golfklub leverede en flot score i 70 netto på Hedensted, lørdag d. 15.8. og er nu kravlet op på en samlet 4. plads på ranglisten med kun 4 tællende turneringer (de 7 bedste tæller). Ugen inden var det Kim Korsgaard, der leverede et flot resultat i Ree Golfklub, og de to har nu for alvor meldt sig ind i kampen om at vinde ranglisten. Kim har spillet 6 turneringer.

Der er ikke lang tid til Landsfinalerne i WAGC og Race to Mexico, og det betyder også, at det begynder at tynde ud med mulighed for at kvalificere sig. Der er blot to turneringer tilbage på Sjælland og to i Jylland – inkl. en sidste øjeblikschance på Lübker d. 5. september. I Race to Mexico er der kun én chance tilbage; d. 6. september på Lübker!

Der er nu også kun en chance tilbage for at kvalificere sig til Landsfinalen i DA-Firmamasters, golfturneringen for dansk erhvervsliv, der spilles som to-mandshold. D. 11. september spilles der i Simon’s Golf Club. De to bedste hold kvalificerer sig til Landsfinalen i Svendborg d. 25.9. og de TRE bedste hold herfra vinder rejsen til Portugal d. 12.-15. november til Praia D’El Rey ved Obidos, ca. 45 min. nordpå fra lufthavnen i Lissabon. Her indkvarteres spillerne i enkeltværelser på det femstjernede Marriott Praia D’El Rey Golf & Spa Resort, og spiller de prisbelønnede baner, Royal Obidos, Praia D’El Rey og West Cliffs. Alle tre baner er i absolut særklasse. (Tip: Det er muligt at tilmelde sig rejsen til Praia D’El Rey – kontakt Green Time).

Læs mere og tilmeld jer på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/customer/316/schedule

Se Race to DA-Masters Ranglisten på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/orderofmerit/116970  12