Vores to ”nordmænd”, Erik Jacobsen og Jan Jelmo, havde taget det fornuftige valg at henlægge sommerferien til Lübker, og mens familien kunne nyde Djurs Sommerland, Skandinavisk dyrepark eller en af de mange andre tilbud, der findes på Djursland, så kunne herrerne passende deltage i Best Friends og Race to Malaysia turneringerne.

Men hvor nordmændenes tur til Lübker var længe planlagt, så var det en pludselig indskydelse, der fik de to Brøndby GK-deltagere, Simon Kventy og Rasmus Christoffersen til at tilmelde sig kl. 17.00 dagen før og pakke bilen og drage af sted til Lübker lørdag morgen kl. 4.00! Og de var enige om, at Lübkers fantastiske anlæg er en bane, der er værd at køre efter. Scoren blev så som så, men de tog ikke tomhændede hjem til Sjælland, da Simon vandt nærmest pinden udsat af K-Finans på sand 2 med kun 34 cm fra hullet!

Der blæste en stærk vind denne lørdag i juli og derfor var vinderscoren så meget mere imponerende; 142 netto og 2 under hcp. gav en sikker sejr på 152 point. De tre bedste hold gik videre til Landsfinalen – også på Lübker – d. 6.9.

Flere af holdene havde taget den gode form med fra de to foregående dages Best Friends Foursome turnering.

Resultat af Race to Malaysia på Lübker d. 9.7.

  1. Erik Jacobsen og Jan Jelmo, Norge, 142 netto (-2)
  2. Charlotte og Niels Højlyng, Furesø, 152 netto (+8)
  3. Frank Jelmo og Brian Eriksson, Skovbo og Ishøj, 154 netto (+10)
  4. Vibeke og Finn Kristensen, Birkemose, 157 netto (+13)
  5. Kristian Elsing og Lars Wilhelm Jensen, Outrup, 159 netto (+15)
  6. Anne Grethe og Frank Niebuhr, Lübker, 159 netto (+15)

Der var præmier fra ZONE og smagsprøver fra Skovlyst!

Næste Race to Malaysia er d. 23.7. på Ørnehøj, hvor der sideløbende afholdes WAGC, så man altså har mulighed for at slå to fluer med et smæk!

Tilmelding på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/customer/316/schedule