De ti første på Green Time Ranglisten i 2023 bliver inviteret gratis med til Danish Masters 2024 i Agadir, Marokko!

Green Time Ranglisten er en rangliste på tværs af Green Times turneringer og består af mere end 50 turneringsrunder i løbet af 2023. Det dækker turneringerne, World Amateur Golfers (WAGC), Race to Phuket (WAGI), Best Friends Foursome og DM I Firmagolf.

I hver turnering opnår deltagerne point til ranglisten. De 8 bedste resultater tæller til ranglisten.

Det er 4. år Green Time laver en rangliste for deres turneringer. ”Det startede egentlig med, at flere deltagere i WAGC, deltog igen og igen, selv om de havde kvalificeret sig til landsfinalen,” fortæller Green Times indehaver, Henrik Bergqvist og fortsætter, ”Når jeg så spurgte dem, hvorfor de stillede op igen, sagde de, at det var fordi, det var så hyggeligt at spille med og møde andre og så fik man også prøvet nogle nye baner. Det gav os ideen til ranglisten for at give et incitament og skabe noget for dem, der var meget flittige og deltog i flere af vores turneringer”.

Hidtil har det været vinderen af ranglisten, der modtog en rejse til Danish Masters, men nu bliver det altså de 10 første på ranglisten, så incitamentet til at deltage i flere turneringer, må siges at være øget væsentligt!

Race to Morocco Ranglisten er allerede I gang; find dit navn HER

Se Green Times kalender og book dig allerede ind på kommende turneringer og start point-høsten HER